Apple'ın Merakla Beklenen Kablosuz Kulaklığı AirPods Nihayet Satışa Sunuldu

2
0
0
0
0
Apple'ın Merakla Beklenen Kablosuz Kulaklığı AirPods Nihayet Satışa Sunuldu
Apple'ın iPhone 7 ile birlikte tanıttığı kablosuz kulaklığı AirPods, Türkiye ve birçok ülkede satışa sunuldu. Kulaklık özelliklerinden çok fiyatıyla dikkat çekiyor.

Apple'ın ilk olarak iPhone 7 ile birlikte duyurusunu gerçekleştirdiği ancak bir sorundan dolayı bir süre boyunca satışa sunmadığı kablosuz kulaklığı AirPods, nihayet Türkiye dahil olmak üzere birçok ülkede satışa sunuldu. Özellikle AirPods, Phone 7 ile birlikte telefonunda kulaklık girişi olmayanların oldukça işini kolaylaştıracak ve aynı zamanda yer kaplamadan kullanılabilecek.

Sadece minik bir kulaklık boyutunda olan ve tamamen kablolardan arındırılmış Apple AirPods kulaklığı şarj edebileceğiniz hem de kaybetmenizi engellecek bir kılıfla geliyor. Kulaklık bu kılıf sayesinde Lightning bağlantısıyla şarj edilebiliyor.

Peki fiyatı ne kadar?

Apple'ın internet sitesinde yer alan bilgiye göre AirPods kulaklıklar ülkemizde 779TL'den satılıyor. Açıkçası yüksek ses kalitesine sahip kulaklıklar için bu fiyat kabul edilebilir gibi görünse de Apple AirPods'un neredeyse bir giriş seviyesi telefon parasını hakkedip hakketmediği tartışmaya açık bir konu.

Kaynak : http://www.apple.com/tr/shop/product/MMEF2TU/A/airpods
2
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
0
0
0
0