Apple, iPhone 11 Reklam Müziklerini Apple Music'e Ekledi

12
5
1
1
0
Apple, 2008 yılından beri reklam filmlerinde kullandığı parçaları bir araya getirdiği Apple Music çalma listesini güncelledi. Apple'ın yaptığı güncelleme, iPhone 11 serisinin tanıtımlarında kullanılan parçaları içeriyor.

Ticaret sektörünün en önemli yapı taşlarından bir tanesini reklamlar oluşturuyor. Şirketler reklamlarında kimi zaman renklerin uyandırdığı hislerden faydalanırken kimi zamansa kullandıkları müziklerle tüketicilerin gönüllerini fethetmeyi planlıyorlar. Neticede iyi bir reklam çalışması, ticari yaşamı zorlukla sürdüren şirketler için kurtarıcı olabilirken, kötü bir reklam stratejisiyse günümüz devlerinin tahtlarını sallayabilir.

Reklam çalışmalarına büyük bir önem veren şirketlerden bir tanesi de Apple. ABD merkezli teknoloji devinin reklamları genelde ilgi çekici ve sanatsal oluyor. Ayrıca Apple her reklam filminde, tonlarıyla akılda kalacak müzik seçimi yapmaya özen gösteriyor. Şimdiyse Apple, 2008 yılından beri reklam filmlerinde kullandığı müziklerin tamamını bir araya getirerek kullanıcıların Apple Music üzerinden bu müziklere erişebilmeleri için hazırlanan çalma listesine yeni eklemeler yaptı.Apple Music

Apple'ın yaptığı eklemeler, şirketin geçtiğimiz hafta tanıttığı iPhone 11 serisinde kullanılan müzikleri içeriyor. Ancak ülkeler arası sınırlamalar nedeniyle listenin tamamı, herhangi bir Apple Music abonesi tarafından dinlenilemeyebiliyor.

Apple'ın "Heard in Apple Ads" çalma listesinde şu an için 99 parça bulunuyor. Bu parçaların hepsi, Apple reklamlarında kullanılmış durumda ve listenin toplam uzunluğu yaklaşık 6 saat. 

Kaynak : https://appleinsider.com/articles/19/09/16/an-apple-music-playlist-lists-most-of-the-music-used-in-its-ads-since-2008
12
5
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
12
5
1
1
0