Apple, iPhone 12'nin Tanıtım Tarihini İstemeden Paylaşmış Olabilir

26
11
3
2
1
Apple'ın iPhone 12'yi duyurması büyük bir heyecanla beklenirken bu konuyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Bazı Twitter kullanıcıları, Apple'ın YouTube kanalında 10 Eylül için bir canlı yayın etkinliği oluşturduğunu, saniyeler sonra da bu etkinliği kaldırdığını iddia ettiler. Görsellere bakacak olursak böyle bir etkinlik gerçekten de oluşturulmuş.

ABD merkezli teknoloji devi Apple, muhtemelen eylül ayı içerisinde yeni iPhone modellerini duyuracak. Şirket, yeni akıllı telefonları üzerinde çalışmalarını sürdürürken, düzenlenecek tanıtım etkinliği ile ilgili ilginç bir gelişme yaşandı. Yaşanan bu gelişmeye göre Apple, iPhone 12 serisini 10 Eylül'de tanıtabilir.

Apple, amiral gemisi iPhone modellerini her yıl eylül ayı içerisinde duyuruyor. Şirket, bu duyurunun ardından da yeni telefonlarını piyasaya sürüyor. Ancak 2020 yılında hayatımızın büyük bir bölümünü işgal eden koronavirüs salgını, Apple'ı da doğrudan etkiledi. Şirket, bir süre önce yaptığı açıklamalarla da iPhone 12'nin bu yıl birkaç hafta gecikeceğini doğruladı. Ancak bu gecikme, Apple'ın düzenleyeceği tanıtım etkinliğini etkilemeyecek gibi görünüyor.

iPhone 12

Bir Twitter kullanıcısı, YouTube sayfasında gördüğünü iddia ettiği bir canlı yayın planlayıcısıyla iPhone 12'yi bekleyen tüketicileri heyecanlandırdı. Çünkü görünüşe göre Apple, 10 Eylül'de bir etkinlik düzenleyecek ve bu etkinlik kapsamında da iPhone 12 serisini duyuracaktı. Ancak söz konusu etkinlik için oluşturulan planlayıcı, saniyeler içerisinde kaldırıldı ve bir daha da görünmedi.

İşte Apple'ın YouTube kanalında görünen o canlı yayın planlayıcı

Apple

*Sol alt tarafta canlı yayının 10 Eylül'de gerçekleşeceğine dair bir ibare açıkça görülebilir.

Bu planlayıcıyı daha da ilginç kılan şey, farklı kullanıcıların da benzer bildirimlerde bulunmasıydı. Yani Apple, muhtemelen yanlışlıkla böyle bir şeye mahal vermişti ve bu durumu fark ettikten hemen sonra da kaldırmıştı. Ancak şirket cephesinden bu konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmedi.

Apple hayranları, bir süredir iPhone 12'nin tanıtılmasını istiyorlar. Aslına bakacak olursak Apple da bu konuda elini çabuk tutmak istiyor ancak koronavirüs salgını, herkesin olduğu gibi Apple'ın planlarını da alt üst etmiş durumda. Şirket, şu ana dek iPhone 12'nin tanıtım tarihine ilişkin bir açıklama yapmamış olsa da hayranlar, yaşanan bu gelişmenin ardından 10 Eylül tarihi için büyük bir beklentiye girmiş durumdalar.

Kaynak : https://www.cnet.com/news/apple-appears-to-post-september-10-stream-details-for-5g-iphone-event-on-youtube/
26
11
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
26
11
3
2
1