Assassin's Creed: Unity, Kısa Süreliğine Tamamen Ücretsiz Oldu

154
15
10
7
3
Yangında ağır hasar gören Notre Dame Katedrali için 500.000 euro bağış yapan Ubisoft, en gözde oyununu da kısa süreliğine tamamen ücretsiz yaptı.

Pazartesi günü başlayan yangında hasar alan Notre Dame Katedrali, dünya genelinde büyük bir yankı uyandırdı. Hemen hemen her haber kanalında yer edinen Katedral, 1.000 yıla yakın olan tarihiyle Paris'i temsil eden yapılardan birisi hâline gelmişti. Katedralin neredeyse birebir modellemesini içerisinde barındıran Assassin's Creed: Unity ise bu bağlamda Ubisoft tarafından kısa süreliğine tamamen ücretsiz olarak sunuldu.

Paylaştığı blog yazısında Ubisoft: "Herkesin Notre Dame Katedrali'nin görkemini ve güzelliğini deneyimleyebilmesini istiyoruz. Assassin's Creed: Unity'yi üretirken Paris'in kendisiyle, önemli yerleriyle ve olağanüstü gerçekçi yaratımıyla Notre Dame Katedrali ile önemli bir bağ kurduk" dedi.

Yazıya "Gitmeyi tahmin bile edemediğimiz yerleri görmeyi bizlere video oyunlar sağlayabilir. Bu doğrultuda yaptığımız küçük bir jest ile herkese bu anıtsal mimarinin mükemmelliğini deneyimleme fırsatı sağlıyoruz" şeklinde devam edildi.

Ubisoft'un küçük bir jest olarak bahsettiği Assassin's Creed: Unity'nin ücretsiz olması, 25 Nisan Perşembe (TSİ) 10.00'a kadar sürecek. Buradan da anlaşıldığı gibi oyunu edinmek için 1 haftadan fazla vaktiniz var. Bir kez edindiğinizde ömür boyu sahip olduğunuz Assassin's Creed: Unity'ye buradan erişebilirsiniz.

Not: Ubisoft'un sitesi yoğunluktan dolayı erişim sıkıntısı yaşıyor.

Kaynak : https://www.gamesradar.com/ubisoft-is-giving-away-assassins-creed-unity-for-free-as-a-nod-to-the-notre-dame-cathedral/
154
15
10
7
3
Emoji İle Tepki Ver
154
15
10
7
3