Asus, Odanızı Disko Topuna Çevirecek Güç Kaynağını ve İşlemci Soğutucusunu Duyurdu!

13
4
3
1
1
Akıllı telefonlardaki oyun deneyimini bir üst seviyeye taşımak isteyen şirket Asus, işlemci soğutucusu ve güç kaynağı konusunda da kendini iyice geliştirmek istiyor.

Asus, anakartlar ve ekran kartı konusunda markasını oldukça bilindik bir hale getirerek sektörün üst seviyesine ulaştı. Asus, bununla birlikte dünyanın en büyük fuarlarından birisi olan Computex 2018 çerçevesinde duyurduğu işlemci soğutucuları ve güç kaynakları ile oyuncuların gönlüne daha fazla girmeyi hedefliyor.

Asus, yeni dönemi 240 mm ve 360 mm radyatör boyutlarında kullanılabilen, amiral gemisi işlemci sıvı soğutucusu ROG Ryujin ile başlatacak. Şirket, çoğu 'her şey dahil' sıvı soğutucuların aksine, işlemci soketinin çevresindeki bileşenleri ve VRM'leri soğutmak için işlemci pompasına 600 milimetrelik bir fan yerleştirmeyi tercih ediyor.

Asus'un cihazlarının çoğunda olduğu gibi ROG Ryujin'de de Aura Sync RGB bulunuyor. Şirket, bu doğrultuda bu yılın ilerleyen dönemlerinde bir de ROG Thor'un 850 watt'lık bir sürümünü piyasaya sürmeyi planlıyor. ROG Thor, birden fazla ekran kartını aynı anda destekleyebilen 1200 watt kapasiteli 80 PLUS bir güç kaynağı. 

ROG Strix oyuncu kasasına gelecek olursak Asus, geleneksel tasarımları takip etmesine rağmen 360 mm sıvı soğutma, dikey GPU desteği, kırılmaz cam yan paneller dahil olmak üzere modern bir kasa tasarımının tüm özelliklerine sahip. 

Son olarak Asus, bu tip güç kaynaklarının ve işlemci soğutucularının fiyatını henüz açıklamıyor ve bu ürünlerin 2018'in ikinci yarısında kullanılabilir hale geleceğini söylüyor. Açıkçası bugün gelen haberlerle Asus bizleri heyecanlandırmayı başardı. Bakalım önümüzdeki dönemde Asus daha neler yapacak.

Kaynak : https://www.techradar.com/news/asus-introduces-its-first-rog-liquid-coolers-and-power-supply
13
4
3
1
1
Emoji İle Tepki Ver
13
4
3
1
1