Asus, Yeni Kablosuz Mouse Pedini, Kablosuz Mouse'unu ve Oyuncu Kulaklığını Tanıttı

33
3
1
1
0
Computex 2018'de şova kalkan Asus, kablosuz şarj destekli mouse'ların kullanım esnasında şarj olduğu Qi mouse pedini, kablosuz mouse'unu ve oyuncu kulaklığını tanıttı.

Çoğu PC kullanıcısı, kablosuz mouse kullanmayı kablolu mouse kullanmaya tercih eder. Nedeni ise çok daha rahat olması ve kabloların oluşturduğu çirkin görüntüyü yok etmesidir. Fakat kablosuz mouse'ların da dezavantajları vardır. Bunlardan en önemlisi ise muhtemelen şarj/pil bitme problemidir.

Computex 2018'de şovunu yapan Asus, Qi kablosuz şarj destekli yeni mouse pedi ROG Balteus Qi’yi tanıttı. Bu özel şarj pedi sayesinde aynı anda hem bilgisayarınızı kablosuz mouse'nuz ile kullanmaya devam edebilir hem de aynı anda Qi kablosuz şarj destekli mouse'unuzu şarj edebilirsiniz.

ROG Balteus Qi’nin dört bir yanında tamam özelleştirilebilir 15 Aura Sync RGB aydınlatma bulunuyor. Böylece klavye ve mouse'unuzun özel aydınlatmasına mouse pediniz de eşlik etmiş oluyor. ROG Balteus Qi’nin üzerinde bir de USB 2.0 girişi bulunuyor. Bu giriş ile pedi güç alabileceği bir noktaya bağlayabilirsiniz.

Asus’un Computex 2018'de tanıttığı bir diğer ürün ise ROG Gladius II Wireless mouse oldu. RF ya da Bluetooth bağlantısı ile düşük gecikmeli bir kullanım vadeden mouse'u ister kutusundan çıkan kablo ile kablolu olarak, isterseniz de bir taktıktan sonra kablosuz olarak kullanabiliyorsunuz. Cihazın ne yazık ki kablosuz şarj desteği bulunmuyor.

Yeni Asus ROG Gladius II Wireless, mouse'un daha uzun ömürlü olması için özel olarak optimize edilmiş Pixart 16000 dpi sensöre sahip. ROG Gladius II Wireless, aydınlatmalar deaktif edilmiş şekilde kullanıcılara sunuluyor. Fakat dileyenler için Aura Sync aydınlatma sistemi erişilebilir durumda.

Asus’un oyuncular için tanıttığı son ürün ise ROG Delta oyun kulaklığı oldu. Sesi iyileştirmek için ESS tabanlı dört DAC dizisine sahip olan kulaklık, bu sayede çok daha temiz ve dinamik bir ses kalitesi sunuyor. Aura Sync RGB aydınlatma sistemine sahip kulaklık USB Type-C girişi destekliyor ve hem telefonlarda hem de PC’de kullanılabiliyor.

Kaynak : https://www.techradar.com/news/asus-unveils-a-wireless-charging-mouse-pad-and-other-devices-at-computex-2018
33
3
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
33
3
1
1
0