Asus Zenfone 3'ün Türkiye Çıkış Tarihi Nihayet Belli Oldu!

0
0
0
0
0
Asus Zenfone 3'ün Türkiye Çıkış Tarihi Nihayet Belli Oldu!
Uzun süredir beklenen haber geldi. Asus, Facebook sayfası üzerinden yaptığı paylaşımla Zenfone 3'ün Türkiye'de tanıtılacağı tarihi işaret etti.

Geçmiş dönemlerde Asus Zenfone serisi akıllı telefonları kullanan ve deneyimlerinden memnun olan kullanıcılar yeni bir akıllı telefona geçmek için Zenfone 3 ailesinin ülkemizde satışa sunulmasını bekliyordu ancak Asus, Mayıs ayında tanıtılan telefonları hala ülkemizde satışa sunmamıştı. Bu durum üzerine biz de yayınladığımız bir haberde Zenfone 3 ailesinin Türkiye lansmanının Kasım ayının sonlarına doğru düzenlenebileceğini söylemiştik.

Nihayet Asus'tan beklenen haber geldi ve Zenfone 3 ailesinin ülkemizde tanıtılacağı tarih belli oldu. Asus'un Facebook sayfası üzerinden paylaştığı bilgiye göre Asus Zenfone 3 ailesi, 1 Aralık 2016 tarihinde Türkiye'de resmi olarak duyurulacak. Ayrıca Asus'un yaptığı paylaşımda Vodafone logosuna da yer vermesi, Asus'un yeni Zenfone 3 serisini ülkemizde Vodafone ortaklığıyla satışa sunacağına da işaret ediyor.

Açıkçası Zenfone 3, Zenfone 3 Deluxe ve Zenfone 3 Ultra modelleri ülkemizde uzun süredir bekleniyordu ancak ürünlerin beklenenden çok geç tanıtılması ve döviz kurlarının tavan yapması Asus'a olumsuz bir şekilde yansıyabilir. Bu durumda ülkemizdeki kullanıcıların Zenfone 3 ailesine nasıl bir ilgi göstereceğini hep birlikte göreceğiz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0