Asus Zenfone 3'ün Türkiye Satış Fiyatı Belli Oldu

1
1
0
0
0
Asus Zenfone 3'ün Türkiye Satış Fiyatı Belli Oldu
1 Aralık itibariyle ülkemizde satışa çıkacak Zenfone 3'ün 3GB RAM ve 32GB depolama alanına sahip modeli 1799TL'den satılacak.

Mayıs ayında tanıtılan Asus Zenfone 3, uzun süredir beklenmesine rağmen ülkemizde satışa sunulmamıştı. Uzun süredir kullanıcılar Zenfone 3'ü beklerken Asus, telefonun 1 Aralık (bugün) itibariyle Türkiye'ye geleceğini duyurmuştu ve cihaz nihayet Vodafone işbirliği ile satışa çıktı ve cihazın fiyatı da belli oldu.

Bugün satışa sunulan telefonun 3GB RAM ve 32GB depolama alanına sahip modeli için tavsiye edilen satış fiyatı 1799TL olarak açıklandı. Ayrıca telefon, Vodafone'un Akıl Almaz Teklifler'i ile birlikte ayda 45TL'den başlayan fiyatlarla taahhütlü bir şekilde satılacak.

Peki telefon diğer mağazalara da gelecek mi?

Asus Zenfone 3 ilk olarak Aralık ayı itibariyle Vodafone mağazalarında satışa sunulmuş durumda ancak son bilgilere göre ilerleyen dönemlerde cihazın 4GB RAM ve 64GB depolama alanına sahip modeli tüm satış kanalları üzerinden tüekticilerle buluşacak, şu an içinse 64GB kapasiteli modelin fiyatı bilinmiyor.

1
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
1
0
0
0