Avengers: Endgame'deki Tony Stark'ı ve Babasını Birbirine Bağlayan Easter Egg

51
6
6
4
3
Avengers: Endgame'deki Tony Stark'ı ve Babasını Birbirine Bağlayan Easter Egg
Tüm zamanların en çok gişe yapan filmi Avengers: Endgame’in hayranları, filmde yeni bir Howard ve Tony Stark easter egg’i keşfetti.

Bazı kartal gözlü Marvel Sinematik Evreni hayranları, Tony ve Howard Stark’ı bir araya getiren bir Avengers: Endgame easter egg’i keşfetti. MCU (Marvel Sinematik Evreni), easter egg ile dolu bir evren ve 11 yılda çok fazla keşfedildi. Endgame ise bildiğiniz gibi tam 3 saatlik bir başyapıt. Hâl böyle olunca da içerisinde easter egg bulunmaması biraz zor.

Easter Egg, tahmin edebileceğiniz gibi Captain ve Stark’ın, sonsuzluk taşını almak için New York savaşından sonra geçmişe gittiği sahnede bulunuyor, yani Captain America: The First Avenger sahnesine. Bir hayran, hem Endgame’de Tony’nin sahnesini hem de The First Avenger’da Howard’ın sahnesini yan yana ve aynı anda oynatmış.

Thie First Avenger sahnesi, laboratuvardaki büyük bir patlama ile sonlanıyor ve Howard Stark birkaç metre geri fırlıyor. Ancak Endgame sahnesinde Tony’i gıcık eden Rocket Raccoon çığlığı ‘boom’ ile bitiyor. Bu da Tony’nin neden filmin ilerleyen sürecinde Rocket’e bişeyler yaptığının cevabı olabilir, ki bu olay cevapsız bırakılmıştı.

Filmden sonra yayınlanan silinmiş bir sahnede Tony, Rocket’in kafasına bir tıraş makinesi ile hamle yapıyordu. Endgame’de bu sahneye mizahi şekilde yaklaşılsa da, Stark’ların kişiliklerine ve benzerliklerine yapılmış güzel bir gönderme olmuş.

Kaynak : https://movieweb.com/avengers-endgame-tony-stark-father-easter-egg/
51
6
6
4
3
Emoji İle Tepki Ver
51
6
6
4
3