Avengers: Endgame'in Yayınlansa Çok Gözyaşları Döktürtecek Kesilen Sahnesi (Video)

204
14
13
11
11
Yürek burkan finaliyle Endgame, hafızalarımızda tazeliğini koruyor. Birkaç gün önce yayınlanan; Russo Kardeşler'in "cenaze sahnesi" ile değiştirdiği, filmin sinema versiyonunda bulunmayan bir sahne filmin hayranları tarafından büyük ilgi gördü.

Avengers: Endgame, geçtiğimiz günlerde tüm zamanların gişe lideri Avatar’ı tahtından ederek gelmiş geçmiş en yüksek gişe hasılatına sahip film olarak zirveye oturmuştu. Film, dijital platformlarda ve Blu-Ray versiyonuyla yayınlandığında da Disney'e para kazandırmaya devam edecek.

Endgame, dijital platformlarda tekrar yayınlanmaya başladığında filmden kesilmiş bazı muazzam sahneleri ve bir dizi Endgame içeriğini de görebileceğiz. Marvel, geçtiğimiz günlerde Avengers: Endgame’in dijital platform için çıkış yapacağını duyurduğunda sinema versiyonunda kesilmiş olan bazı versiyonları da yayınlayarak heyecanlı bekleyişi bir üst seviyeye çıkardı.

Görüntülerde Tony Stark’ın, Thanos’u ve ordularını yok ettikten sonraki yürek parçalayıcı anlarına şahit oluyoruz. Hemen hemen Iron Man ile birlikte savaşan tüm kahramanların yanı sıra portallardan gelen karakterleri de görüntürde görebiliyoruz. Kahramanlarımızın hepsi ise evren için kendini feda eden Tony Stark'a, saygılarını ifade ediyorlar. Videodaki her an nefes kesiyor.

Peki yönetmenler bu sahneyi filme neden dahil etmediler? Joe ve Anthony Russo'nun USA Today’e verdiği röportajda söylediği gibi, bunun cenaze sahnesiyle çakışacağını düşündüler: “Hareketli performansları olan güzel bir sahne, ancak Tony Stark’ın cenazesinden önce onu çektik. Fakat Cenaze sahnesi nihayetinde Tony’nin ölümüne dair daha yankı uyandıran ve duygusal bir yansıma oldu.”

tony stark

Paylaşılan bu sahnede önemli bir ayrıntı da bulunuyor. Sahnede, Gamora dışında hemen hemen tüm kahramanlar diz çöküyor, Gamora ise yürümeye devam ediyor. Bu da Tony, Gamora’nın parmaklarını tuttuğunda onun toza dönüşmediğini doğruluyor.

Kaynak : https://bgr.com/2019/07/29/avengers-endgame-deleted-scene-heartbreaking-tony-stark-tribute/
204
14
13
11
11
Emoji İle Tepki Ver
204
14
13
11
11