Avengers: Infinity War'daki Ölümler İçin Yeni Bir Teori Üretildi

105
14
8
5
5
Avengers: Infinity War'da yaşanan ölümlerin etkisi devam ederken akıllardaki en büyük soru, bunca karakterin ölümünün ardından Avengers 4'te kimi izleyeceğimiz oldu.

Not: Yazıda normal olarak spoiler olabilir, eğer filmi izlemediyseniz daha yazıya başlamadan uyarımızı yapalım.

Marvel, sinema dünyasını adeta eline geçirdi ve yakalanan başarı, arka arkaya gelen yeni filmlerle hiç ivme kaybetmeden yükselmeye devam ediyor. 2018 senesinin başından beri sürekli gündemde olan Marvel, tüm başarılı yapımlara rağmen en çok Infinity War ile konuşuldu çünkü neredeyse bütün kahramanların ölümüne şahit olduk ve bu da akıllara onlarca soru getirdi. Bu sorular ise sürekli olarak artan yeni teorilerle karşılık buldu diyebiliriz.

Son teori ise filmde gerçekleşen ölümlerin, çoğu karakter için gerçek birer son olmadığını ve karakterlerden bazılarının Avengers 4'te tekrar ekranda görüneceğini iddia ediyor. Tüm teoriler gibi film sahnelerine, yapım ekibi ve oyuncuların açıklamalarına dayandırılan bu yeni teoriye göre, Doctor Strange, Infinity War'ın en kilit karakteri ve gördüğü 14 milyon alternatif evrenden, kurtuluş şansı olan tek zaman dilimi de kahramanlarımızın adeta sığınağı.

İddiaya göre Avengers 4, Thanos'un kazanmadığı tek alternatif evrende geçecek ve bunu sağlayan da Doctor Strange olacak. Doctor Strange'in ölmeden hemen önce astral forma geçiş yaptığını ve Ant-Man'i kuantum aleminden kurtarmış olduğunu da söyleyen bu iddiaya göre, aynı zamanda 'eğer bir sihirbaz ölümünden sonrasını görebiliyorsa, aslında ölmemiştir' söylemi de burada büyük bir mesaj veriyor. Bu da Doctor Strange'in ve Ant-Man'in aslında ölmediğine ve Avengers 4'te kuantum aleminden bir şekilde geri döneceklerine işaret ediyor.

Kaynak : https://bgr.com/2018/07/26/avengers-4-theory-infinity-war-deaths-final/
105
14
8
5
5
Emoji İle Tepki Ver
105
14
8
5
5