Bağımlılık Yapması Konusunda Garanti Verdiğimiz Mobil Oyun: The BreakingBox

3
1
0
0
0
4129Grey tarafından geliştirilen The BreakingBox, bağımlılık yaratma potansiyeline fazlasıyla sahip bir mobil oyun.

Herkesin bağımlılık derecesinde oynadığı en az bir mobil oyun muhakkak vardır. The BreakingBox ise bu oyunlar arasına kesinlikle +1 olarak eklenecek türden. 

Basit bir tasarıma sahip olmasına rağmen oyunun işleyiş tarzı ve mantığı, oyuncularda ciddi bir hırs yaratıyor (bütün bir hafta sonumu yedi bu lanet oyun). Oyunu yüklediğinizde karşınıza basit bir menü çıkacak, ‘Play’ ikonuna dokunur dokunmaz oyuna hemen başlıyorsunuz.

Herhangi bir zaman kısıtlamasının olmadığı oyunun mantığı, aşağıdaki topu parmağınızla belirlediğiniz yöne doğru hareket ettirerek içerisinde rakamların bulunduğu kareleri patlatmak. Fark edeceğiniz üzere her karenin içerisinde bazı sayılar bulunuyor. Bu sayılar, topun çarptığı sayı kadar azalıyor ve 0’a ulaştığında patlıyor. Karelerin etrafına -genellikle de alınması zor yerlere- konumlandırılan, size avantaj sağlayacak bazı jokerler var. Bunlardan sarı, kırmızı, mavi vb renkte olanlar, karelerin içindeki sayının 1’e inmesini sağlıyor. Ayrıca topun çarptığı sırada götürdüğü sayıyı x2 yapan ve en alt sütundaki tüm kareleri yok eden başka bir joker daha bulunuyor. 

Topu her fırlattığınızda, en son 50 top sayısına ulaşana dek 1 adet daha ekstra top kazanıyorsunuz. 

İnternet bağlantısına gerek duymadan da oynayabileceğiniz bu eğlenceli oyunun indirme bağlantılarına Android ve iOS marketlerden ulaşabilirsiniz.

3
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
1
0
0
0