Bağımlısı Olma Garantili iMessage Destekli Mobil Zar Oyunu: Dice Duel

0
0
0
0
0
Yatzy, Yatzee veya Yams olarak bilinen zar oyununun mobil versiyonu olan Dice Duel, Android ve iOS platformlarında sizi bağımlısı yapmaya hazırlanıyor.

Dünya genelinde 1 Milyon’dan fazla aktif kullanıcıya sahip olan Dice Duel oyunu, Türkiye’de de popüler olmaya başladı. Yatzy, Yatzee veya Yams olarak bilinen zar oyununun mobile getirilmiş versiyonu olan Dice Duel, ücretsiz ve hatta iOS tarafında iMessage üzerinden bile oynanabilen bir oyun olarak popülerleşmeye devam ediyor.

“Dünyanın En Popüler Zar Oyunu” olarak bilinen Dice Duel, b-interaktive tarafından ortaya çıkarıldı ve Avrupa’da ve özellikle Amerika’da popüler olan geleneksek oyunları mobil platforma getiriyorlar.

Android ve iOS platformlarını destekleyen, cross platform ile herkesin bir arada oynayabildiği, 4 kişiye kadar birlikte oynanabilen Dice Duel, poker mantığını andıran yapısı ile dikkat çekiyor. Ülkemizde pek popüler olmasa da öğrendikten sonra fazlasıyla sarabilecek olan Dice Duel ile ilk bilgiyi eğer İngilizce dilinize güveniyorsanız buradan alabilirsiniz. 

Bu arada oyunda herhangi bir şekilde ekstra güç yani, “pay to win” durumu bulunmuyor. Tamamen ücretsiz ve sizin sanal zar kuvvetinize bakan ve basit bir yapısı olan oyunu aşağıdaki bağlantılardan indirerek oynamaya hemen başlayabilirsiniz

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0