John Wick Evreninin Kadın Başrollü Filmi Ballerina’nın Yönetmeni Belli Oldu

34
11
3
1
0
John Wick, intikam için suikastçılardan oluşan bir organizasyonu birbirine katmaya başladığından bu yana üç filmdir kan dökerken bir yandan da geniş bir dünya oluşturuyordu. Bu dünyaya ait bir başka karakter, Ballerina filmiyle beyaz perdeye gelecek.

John Wick evreninde yalnızca bir intikam hikayesi izlemedik. Bütün serinin özeti “Karısından kalan köpeği öldürülen John Wick, siniri geçene kadar gezegendeki bütün katilleri öldürecek” olarak yapılabilir ancak serinin içeriği çok geniş bir dünya oluşturmaya izin veriyor. Hikayede adı geçen örgütlerin geçmişleri ve yan karakterlerin varlıkları, daha geniş bir dünyayla karşı karşıya olduğumuzu gösteriyordu.

Bu dünya beyaz perdede genişlemeye devam edecek. John Wick evreninde geçecek filmlerden biri de Ballerina olacak. Başrolünde bir kadının yer alacağı filmde John Wick’i en fazla cameo (belirli bir sahnede kısa süreliğine görünen oyuncu) olarak görebileceğiz gibi duruyor. 

Ballerina filmini Len Wiseman yönetecek

len wiseman

Ballerina filminin yönetmenlik koltuğunda Len Wiesman oturacak. Filmde, ailesi öldürülen genç bir kadın suikastçının hikayesi anlatılacak. Filmin senaryosunu, Army of the Dead ve John Wick Chapter 3: Parabellum’dan tanıdığımız Shay Hatten kaleme alıyor. 

Filmin yapımcıları arasında Vasil Iwanyk, Erica Lee, Chad Stahelski, Keanu Reeves ve Kaley Smalley yer alıyor. 

Kimdir bu balerin?

ballerina john wick

Aslında biz Ballerina filmin başrolü olabilecek karakteri John Wick Chapter 3: Parabellum’da görmüştük. Filmde bir sekansta gördüğümüz suikastçı dövmeli balerin genç kız, film sonundaki jenerikte de Ballerina adıyla ortaya çıkmıştı. Unity Phelan, filmin galasına da katılmıştı. 

John Wick serisinin üçüncü filmi, dünya çapında 323 milyon dolar gişe yapmayı başarmıştı. Ev eğlence sistemlerine yönelik DVD ve çevrimiçi kopya gibi ürünler dikkate alındığında da John Wick, Lionsgate’in elindeki en başarılı marka oldu. 

Kaynak : https://deadline.com/2019/10/john-wick-spinoff-ballerina-len-wiseman-directs-female-centric-keanu-reeves-1202754898/
34
11
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
34
11
3
1
0