Battle Royale'lerin Dedesi H1Z1'e Outbreak İsimli Yeni Harita Eklendi

32
3
3
2
2
H1Z1 Battle Royale'e gelmiş geçmiş en özel ve en güzel harita eklendi. Outbreak adlı yeni haritada Pleasant Valley ve  Misty Peak Dam gibi aşina olduğumuz alanlar da bulunuyor.

H1Z1’in yayınlanan son güncellemesi ile Battle Royale'e yeni bir haritanın eklendiği duyuruldu. Outbreak adlı yeni battle royale haritası 8x8km’lik bir alana sahip olacak. Yeni haritaya ek olarak, güncellemede oyuncuların klasik H1Z1 hissini tekrar yakalamasına olanak veren oyun mekaniği değişiklikleri yer alıyor. Daha hızlı ve daha duyarlı bir sistem yaratmak için yeni koşma ve atlama hareketleri ve animasyonları da güncelleme içerisinde bulunuyor. Ayrıca Pleasant Valley ve  Misty Peak Dam gibi uzun süredir H1Z1 oyuncularının aşina olduğu birkaç alan yeniden dizayn ederek Outbreak haritasına eklendi.

Bu H1Z1 oyuncuları için harika bir haber. Varolan battle royale haritası yıllar boyunca çok fazla değişime uğramış olsa da günümüzde halen Daybreak'in açık dünya hayatta kalma temalı Just Survive adlı oyuna göre haritalar tasarladığını biliyoruz. Outbreak ile birlikte, H1Z1 özellikle battle royale mantığına yoğunlaşılarak hazırlanmış bir haritada oynamamızı sağlayacak.

Yayınlanan güncellemeden bazı ekran görüntülerini de sizler için derledik:

Kaynak : https://www.pcgamer.com/h1z1-outbreak/
32
3
3
2
2
Emoji İle Tepki Ver
32
3
3
2
2