Battlefield 4'ün Sunucu Kapasitesi, Battlefield 2042 Öncesi Oyuna Akın Eden Oyuncular Nedeniyle Artırıldı

30
5
1
0
0
Fragmanı ile büyük heyecan yaratan Battlefield 2042 için hazırlıklarına devam eden EA, oyuncuların sorun yaşamaması için Battlefield 4 sunucularının kapasitesini arttırdıklarını açıkladı.

Xbox ve Bethesda'nın ortaklaşa gerçekleştirdiği E3 programına damgasını vuran şeylerden biri de Battlefield 2042'nin oynanış fragmanı olmuştu. Fragmanın oyuncuları ne kadar heyecanlandırdığını ise Battlefield 4 oynayanların sayısındaki artıştan görebiliyoruz.

Serideki en yeni oyun olmasa da yakın geleceği konu eden en son Battlefield oyunu olan Battlefield 4 2013 yılında çıkmıştı. Bu yapımda hayali ve oldukça karmaşık bir 2020 yılı tasviri yer alıyordu. Oyun, 2042'yi bekleyen oyuncuların gözdesi haline gelmeyi başardı.

Sunucu kapasiteleri artırıldı

battlefield 4

Bir EA topluluk yöneticisi, yazılı olarak yaptığı açıklamada, Battlefield 2042 açıklamasına gelen tepkilerden ve hayranların heyecanından dolayı çok etkilendiklerini ifade ederken, "O zamandan bu yana, çoğunuz topyekün savaşa dönüşün tadını almak için Battlefield 4'e geri döndü. Deneyimlerinizi izliyoruz ve bazen ABD Batı sunucularında diğer bölgelerden daha uzun bekleme süreleri olduğunu gördük. İyi haber, bu bölgedeki sunucu kapasitemizi artırdık -daha az bekleme süresi ve daha çok oyun umabilirsiniz" dedi.

Battlefield 2042, 22 Ekim'de çıkacak. Oyunda uçaklar, tanklar ve diğer savaş ekipmanları kullanılabilecek. Böylece daha geniş ve önceki oyunlara kıyasla görece daha stratejik mücadelelerin yolu da açılmış olacak. 

Savaş alanı büyümeye devam ediyor

bf 4

Battlefield 2042 ile birlikte bir kez daha büyük savaş alanlarına ve dev cephanelere kavuşacağız. Oyunda 128 kişilik büyük kapışmalar yapmak mümkün olacak. Ayrıca dinamik fırtınaların, çevresel tehlikelerin ve patlamaların da oyun alanını etkileyebileceğini biliyoruz. 

Oyunda ayrıca farklı çok oyunculu modlarının da yer alacağını EA açıklamıştı. Battlefield 2042, FPS türünü sevenler için oldukça keyifli zaman geçirmeyi sağlayacak gibi duruyor. Oyun hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Battlefield 2042'yi oynamak ister miydiniz?

Kaynak : https://www.pcgamer.com/battlefield-4-server-capacity-increased-to-deal-with-players-hyped-for-battlefield-2042/
30
5
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
30
5
1
0
0