beIN SPORTS, Süper Lig’in Ücretsiz Olarak İzlenebileceği Yeni Kanalını Açtı

224
38
13
13
11
Süper Lig'in yayıncı kuruluşu BeIN Sports, ABD'de erişilebilen yeni bir televizyon kanalı açtı. Sadece Roku TV üzerinde yer alan BeIN Sports Xtra isimli kanal, aralarında Süper Lig'in de olduğu bazı futbol maçlarını ücretsiz olarak yayınlayacak.

Türkiye'nin futbol müsabakalarına duyduğu ilgi yadsınamaz bir gerçek. Gerek milli maçlarda gerekse desteklediğimiz takımın maçlarını yakından takip ediyor, kimi zaman üzülüyor kimi zamansa seviniyoruz. Ancak tuttuğumuz takımların maçlarını televizyondan izlemek hepimiz için pek de mümkün olmuyor. Çünkü Süper Lig'in yayıncı kuruluşu BeIN Sports, maçları ücret karşılığında izlettiriyor.

BeIN Sports şimdi ise yeni bir televizyon kanalını hizmete sundu. "BeIN Sports Xtra" olarak isimlendirilen bu kanal, sadece ABD'de hizmete sunuldu ve bu bağlamda, bazı liglerin maçları futbolseverlere ücretsiz olarak sunulacak. Bu kanalın Türkiye'yi ilgilendiren yanı ise Süper Lig maçlarının da bu kanal üzerinden ücretsiz olarak izlenebilecek olması.

Fulbol

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan BeIN Sports Kanada ve ABD'nin yöneticilerinden Antonio Briceno, bugünün BeIN Sports için heyecan verici bir gün olduğunu ifade ederek yeni kanallarıyla birlikte daha çok izleyiciye ulaşmak istediklerini söyledi. Süper Lig, La Liga, Ligue 1 maçlarının ücretsiz olarak yeni kanal üzerinden izlenebileceğini söyleyen Briceno, PSG'nin tüm iç saha maçlarının da bu bağlamda ücretsiz olacağını açıkladı.

BeIN Sports Xtra, sadece bu liglerin maçlarını göstermekle yetinmeyecek. Kanalda Fransa Kadın Milli Takımı'nın da tüm maçları canlı olarak yayınlanacak. Ayrıca bu kanal, Facebook gibi sosyal medya platformları üzerinden de yayınlar yapacak. Tüm bunlara ek olarak ABD'li futbolseverler, BeIN Sports Xtra kanalını akıllı telefonları üzerinden de izleyebilecekler.

BeIN Sports Xtra, Roku TV üzerinden erişilebilir olacak

BeIN Sports

BeIN Sports'un yeni kanalı, ABD'nin en popüler akıllı televizyon cihazı olan Roku TV aracılığıyla hizmete sunulacak. Peki nedir bu Roku TV? Aslına bakacak olursak Roku TV, Türkiye'de de benzer ürünlerin satıldığı küçük bir cihaz. Bu cihazı televizyonunuza takıp internete bağlandığınız zaman, Netflix ve YouTube gibi platformların yanı sıra ücretli ve ücretsiz kanallara erişebiliyorsunuz.

Eğer BeIN Sports'un yeni kanalını Türkiye üzerinden izlemek isterseniz, Roku TV'nin cihazlarından bir tanesine sahip olmanız gerekiyor. Ancak bu noktada dikkat edilmesi gereken husus; BeIN Sports'un bu ücretsiz kanalı Roku TV'de nasıl sunacağı. Örneğin; Roku TV'de yer alacak BeIN Sports Xtra, tamamen ücretsiz olarak sunulursa bu cihaza sahip olmanız durumunda en azından VPN üzerinden bu kanala erişim sağlayabilirsiniz gibi görünüyor.

BeIN Sports'un ABD'de hizmete sunmuş olduğu bu kanal, sadece BeIN Sports abonelerine özel olarak hazırlanmış da olabilir. Eğer kanal, abone olan kullanıcılar için hazırlandıysa ve yetkililerin açıklamasındaki "ücretsiz" ibaresi ek bir ücretin talep edilmeyeceği anlamına geliyorsa, BeIN Sports Xtra kanalını yine ücretsiz olarak izleyemezsiniz. Görünen o ki bu kanal, ilerleyen günlerde gündemi bir hayli meşgul edecek.

Kaynak : http://www.hurriyet.com.tr/sporarena/galeri-bein-sportstan-ucretsiz-acilim-super-lig-bedava-41379183/5
224
38
13
13
11
Emoji İle Tepki Ver
224
38
13
13
11