Beyninde Çip Olduğunu Söyleyen Hasta, Doktoru Silahla Tehdit Etti

57
17
3
3
1
Elazığ’da bir saldırgan, hastaneye belindeki tabancayla dalarak gördüğü ilk doktordan kendisine MR yapmasını istedi. Doktor reddedince saldırgan silahına davrandı. Neyse ki yaralanan olmayan olayın detaylarına gelin beraber göz atalım.

Sağlık çalışanlarına yönelik şiddet vakaları insanın en çok huzurunu kaçıran olaylardan biri. Bugün yine maalesef bir doktora şiddet/tehdit vakası yaşandı. Hem de duyunca anlam vermekte zorlanacağınız bir sebepten ötürü.

Elazığ’da gerçekleşen olayda Nöroloji Uzmanı Dr. Oktay Kapan, hastalarını muayene ettiği sırada ilginç bir istekle karşılaştı. Doktorun odasına giren hasta, "Beyninde bir çip olduğunu" söyleyerek Dr. Kapan'dan bu çipi çıkartmasını istedi.

Şüpheli, doktorla yaklaşık 15 dakika boğuştu

Elazığ'daki özel hastanede gerçekleşen olayda, şüpheli MR talebinde bulundu. Dr. Kapan, daha önce de aynı hastanın yine aynı taleple geldiğini ve yaklaşık bir ay önce MR çektiklerini belirtiyor. Bu sebeple de yeni bir Dr. Kapan, hastanın yeni MR talebini reddettiğini belirtiyor. Ancak hasta bu yanıt üzerine sinirlenerek, cebinden çıkarmış olduğu silahla Dr. Oktay Kapan'ı tehdit etmeye başlamış ve “Mermileri beynine boşaltacağım” demiş.

Silahı gördüğü an Dr. Kapan, şüphelinin üzerine çullanmış ve silahı çıkartamaması için mücadele vermiş. Kendisinin sözlerine göre saldırgan ile 15 dakikalık bir boğuşma yaşamış. Sonunda saldırgan etkisiz hale getirilmiş ve neyse ki kimse zarar görmemiş.

Doktorun ve hastane çalışanlarının yaşadığı korku dolu anlar sonrası, şüpheli şahıs emniyette alınan ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Çıkarıldığı mahkemede tutuklanan şüphelinin aynı zamanda üç farklı suç kaydının daha olduğu bildirildi.

57
17
3
3
1
Emoji İle Tepki Ver
57
17
3
3
1