Beyond Good & Evil, Netflix Filmi Oluyor

12
2
1
0
0
Dedektif Pikaçu filminin yönetmeni Rob Letterman, popüler oyun serisi Beyond Good & Evil’i Netflix ekranlarında yayınlanacak bir film haline getirmek için kolları sıvadı. Yapım animasyon ile gerçek görüntülerin hibriti olacak.

Geçtiğimiz yazın sürpriz yapımlarından biri Dedektif Pikaçu olmuştu. Filmin yönetmenliğini üstlenen Rob Letterman’ın animasyon ve gerçek dünyayı bir arada kurgulama şekli genel olarak oldukça beğenilmişti.

Letterman şimdi de Ubisoft’un dikkat çeken yapımlarından biri olan Beyond Good & Evil’ı Netflix ekranlarında yayınlanacak bir film haline getirecek. The Hollywood Reporter’a göre film şu anda erken yapım aşamasında bulunuyor.

Beyond Good & Evil dünyasına dönüş

beyond good and evil

Gelen haberlere göre henüz filmin yapımı için çok erken bir aşamada bulunuyoruz. Her ne kadar Rob Letterman isminin projede yer alacağı kesinleşmiş olsa da geri kalan alanlarda pek çok eksiklik göze çarpıyor. Ubisoft Film & Televizyon’dan Jason Altman ve Margaret Boykin de serinin yapımcılığını üstlenecek. Senarist arayışları ise devam ediyor.

Beyond Good & Evil, uzaylı komplosunu ortaya çıkarmaya çalışan ve adeta gözünü budaktan sakınmayan bir gazeteci/savaşçı olan baş karakterimiz Jade’in hikayesini anlatıyordu. Oyunda Jade’i ya da arkadaşlarını kullanarak bulmacalar çözüyor, dövüşüyor ve en önemlisi deliller topluyorduk.

Aslında bir üçlemenin ilk yapımı olarak tasarlanan oyun, eleştirmenlerden de tam not almış ve yılın oyunu ödülüne aday gösterilmiştir. Ekonomik olarak başarısız olması oyunun devam etmesini engellemiştir.

Film için ilginç zamanlama

beyond good and evil

Oyunun hayranları, 2007 yılından bu yana bir Beyond Good & Evil 2 bekliyor olsa da Ubisoft’un konuyla ilgili resmi bir açıklama yapması 2017 yılını bulmuştu. O zamandan bu yana da oyunun geliştirilmesi konusunda çok bir bilgi paylaşılmadı.

2019’un sonlarında ilk oyunu yapan ekip, 12 milyon dolarlık ultra modern bir tesise taşınmıştı. Bu yeni stüdyonun imkanları sayesinde oyunu yapan ekibin daha rahat çalışacağı ifade ediliyordu. Netflix filmi, yeni oyun duyurusundan hemen önce ekranlara gelirse kimse bu duruma şaşırmayacaktır.

Kaynak : https://www.playstationlifestyle.net/2020/08/02/beyond-good-and-evil-netflix/
12
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
12
2
1
0
0