Keanu Reeves'in Başrolde Olduğu Bill & Ted 3’ten Yeni Fragman Geldi

17
1
1
0
0
Keanu Reeves'i uzun zaman sonra sakalsız göreceğimiz Bill & Ted 3’ten yeni bir fragman yayınlandı. 1 Eylül'de yayınlanacak film, bilim-kurgu severlere keyifli bir iki saat vadediyor.

Keanu Reeves ve Alex Winter'ı 31 yıl sonra yeniden bir araya getiren Bill & Ted 3’ten yeni fragman yayınlandı. Yeni fragman, 1 Eylül itibarıyla seyircilerle buluşacak olan filmin nasıl bir tempoya ve eğlenceye sahne olacağını ortaya koyuyor.

Keanu Reeves’i uzun bir aradan sonra yeniden sakalsız, sinek kaydı olarak göreceğimiz Bill & Ted 3 ya da resmi adıyla Bill & Ted Face the Music, bilim-kurguyla retro öğeleri bir araya getirerek ortaya ‘zamansız’ bir film koyuyor.

bill and ted

COVID-19 salgını, sinema sektörünü derinden etkiledi ve sinema salonları resmi olarak açılmaya başlamış olsa da çoğu kişi şu anda sinemaya gitmenin iyi bir fikir olmadığını savunuyor. Bu düşünce, Tenet gibi yılın en çok merak edilen filmlerinden bazılarının ertelenmesine yol açtı.

Bill & Ted Face the Music ise en azından şimdilik 1 Eylül’deki vizyon tarihini ertelemeyi düşünmüyor. Bunun en büyük nedenlerinden biri, filmin VOD (set üstü TV kutusu) cihazlarında sinemalarla aynı anda yayınlanacak olması olabilir.

bill and ted

Matrix serisi ile dünya çapında üne kavuşan Keanu Reeves, John Wick serisiyle yeniden Hollywood’un en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelmişti. Reeves’i uzun bir süre sonra ‘vurdulu-kırdılı’ bir filmde görmeyecek olmak ilginç bir deneyim olacak.

Bilmeyenler için hatırlatalım; ilk Bill & Ted filmi, 1989 yılında, iki saf gencin zaman makinesi ile farklı zaman dilimlerine gitmelerini ve buradaki maceralarını konu alıyordu. Yeni film de genel olarak bu temaya bağlı kalsa da bu sefer karşımızda daha olgun iki başrol göreceğiz.

Bill & Ted Face the Music fragmanı

17
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
17
1
1
0
0