Tesla Otomobile Zarar Veren Bir Kadın, Sentry Modu Kamerası Sayesinde Yakalandı

40
12
8
6
6
Tesla’nın yeni Sentry (Gözcü) Modu, ne kadar kullanışlı olabileceğini çok kısa sürede kanıtladı. Bir Tesla otomobile zarar veren bir kadın, aracın bu özelliği sayesinde yakalandı.

Geçtiğimiz yıl Tesla araçlara yönelik hırsızlık ve vandallık vakalarının sayısında yoğun bir artış yaşandı. Bunun üzerine Amerikalı üretici de bir önlem olarak aracın 360 derece gören kameralarını bir çeşit gözcü gibi kullanmayı sağlayan Sentry (Gözcü) modunu devreye soktu.

YouTube’da Teslation adıyla yer alan Rafael Santoni, Model 3 aracının bu özelliğini tam da zamanında devreye sokan bir kullanıcı. Santoni’nin Tesla Model 3’ünün yanına park eden bir kadın, arabayı anahtarıyla boydan boya çizdi. Aracın sahibine göre ortaya çıkan hasar 900 dolara mal oldu.

Olayı saniye saniye kaydeden Sentry Modu, kadının yüzünü de net bir şekilde yakalamayı başardı. Santoni de bu görüntü kayıtlarını kullanarak polise başvurdu. Kadın, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Santoni olayın kaydını da YouTube’dan paylaşarak olay hakkındaki fikirlerini paylaştı. Görüntülerde kadının yüzünü sansürlemeyi ihmal etmedi.

Kaynak : https://electrek.co/2019/04/01/tesla-vandal-arrested-footage-sentry-mode/
40
12
8
6
6
Emoji İle Tepki Ver
40
12
8
6
6