Bir YouTuber, 'Lazanyalı' Dizüstü Bilgisayar Yaptı (Video)

21
8
4
3
1
YouTube üzerinde, Laplanet Arts isimli kanalına video yükleyen ve 350 takipçisi olan YouTuber Micah Laplante, dizüstü bilgisayarını lazanyanın içine koyup fırında pişirdi. Bu işlemlerin sonucunda dizüstü bilgisayar çalışmaya devam etti.

Gün geçmiyor ki internet dünyasında bir gariplik daha yaşanmasın. YouTube üzerinde video yayınlayan ve genelde ürün tanıtımları yapan Micah Laplante isimli genç adam, daha önce kırılan Asus Transformer ikisi bir arada bilgisayarını lazanyanın içine koymaya karar verdi. Bugüne kadar denenmeyen bir şeyi deneyen, sonucunda da başarılı olan Laplante, "Gurur duyduğum uzun bir proje oldu." dedi. 

Genç adam eşine yaptığı bir şaka sonucunda böyle bir karar aldı. Eskimiş olan Asus Transformer dizüstü bilgisayarını parçalarına ayıran genç adam, anakart, piller gibi gerekli parçaları alarak işe başladı. Alt ve üst kısımlarda bulunan lazanyaları birbirlerine sıcak silikon ile yapıştıran Laplante, bilgisayarın parçalarını yerleştirmeye başladı. HDMI ve USB girişlerini de kullandığı harici parçalar yardımıyla dış kısma taşıyan genç adam, tamamlamış olduğu tasarıma biraz makyaj yaparak reklendirdi. Bilgisayarını tamamlayan Laplante, daha sonra bu tasarımı fırına verdi. Fırınlanma sürecinde de herhangi bir sorunla karşılaşmayan YouTuber, bilgisayarının ekranını HDMI yardımıyla televizyonuna bağladı ve koltuğuna oturdu.

İlk denemesinde mavi ekran hatası gelerek açılmayan bilgisayar, sorun gidermek için kendini yeniden başlattığında ise çalıştı. Herhangi bir sorunu olmayan bilgisayar, olağan şekliyle çalışmayı sürdürdü. YouTuber, lazanyalı bilgisayarıyla oyun dahi oynadı.

Micah Laplante, YouTube üzerinde bulunan Laplanet Arts kanalından lazanyalı bilgisayar tarifini yayınladı. İşte 350 takipçili genç adamın yayınladığı o video:

Kaynak : https://motherboard.vice.com/en_us/article/43jdw9/this-youtuber-built-a-working-pc-out-of-pasta
21
8
4
3
1
Emoji İle Tepki Ver
21
8
4
3
1