Black Ops 2 Nihayet 360-Xbox One Geriye Uyumluluk Modunda!

3
1
1
0
0
Dünyanın en ünlü ve en çok satan aksiyon oyunlarından biri Call of Duty: Black Ops 2, nihayet Xbox One'da da kolayca çalıştırılabilecek.

Microsoft, nihayet uzun süredir beklenen hamleyi yaptı. Geriye uyumluluk listesine Call of Duty: Black Ops 2'u soktu. Black Ops 2 en çok talep edilen oyunlardan biriydi ve geriye dönük uyumluluk istek listesinde en çok oy alan oyun olmayı da başarmıştı.

Nasıl Oynanır?

Xbox 360-Xbox One Geriye Uyumluluk projesi oyun tarihinin en rahat ve keyifli eylemlerinden biri. Hiçbir yama yapmanıza veya oyunu yeniden satın almanıza gerek yok.Call of Duty: Black Ops 2, aşağıdaki ölçütleri karşılarsanız Xbox One'da da oynatılabilir. Oyunun dijital kopyasını Xbox Live Store'dan edinebilirsiniz. Geçmişte Xbox 360'de satın aldıysanız, sadece diski takmanız yeterli. Oyunun normal bir kopyasını Xbox 360'da platformunda edinebilirsiniz.

Kaynak : http://gearnuke.com/call-of-duty-black-ops-2-backwards-compatible-xbox-one/?utm_source=zergnet.com&utm_medium=referral&utm_campaign=zergnet_1618423
3
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
1
1
0
0