Black Widow Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu

19
9
3
2
1
Marvel Sinematik Evreni’nin kendi filmine kavuşan ilk kadın kahramanı olan Black Widow’un filmi hakkındaki detaylar yavaş yavaş belli olmaya başladı. Filmin vizyon tarihi de açıklandı.

Iron Man 2 ile tanıştığımız ve o günden bu yana hem Marvel Sinematik Evreni (MCU) hem de Avengers içerisinde önemli bir yere sahip olan biricik ajanımız Natasha Romanoff / Black Widow, ilk solo filmiyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. 

San Diego Comic Con’da Marvel panelinde yapılan açıklamalara göre, Black Widow filmi 1 mayıs 2020 tarihinde vizyona girecek. Filmin yönetmenliğini ise Cate Shorthand yapacak. 

Filmin oyuncu kadrosu da belli oldu. Scarlett Johansson bir kez daha Natasha Romanoff’u canlandıracak. Çizgi romanlarda Black Widow ünvanını Natasha’dan devralan ve Scarlett Johansson’un ‘Nat’in kız kardeş figürü’ olarak tanımladığı Yelena Belova karakteri, Florence Pugh tarafından canlandırılacak. David Harbour’u da Yelena’yı yetiştiren Alexi rolünde göreceğiz. Rachel Weisz ise Iron Maiden adıyla bilinen kötü karakter Meline Vostokoff’u canlandıracak. O-T Fangbenle de filmde Mason adlı, Natasha’nın geçmişiyle ilgili bir karakter olarak karşımıza çıkacak. 

Johansson, karakterin bu versiyonunu oynayabileceğini bundan 10 yıl önce düşünmediğini söylerken, hayranların karakterin kusurlu yanlarını da göreceği için mutlu olduğunu söyledi. 

Marvel ayrıca filmden ilk tanıtım fragmanını da panelde paylaştı. Fragman, Black Widow ve Hawkeye tarafından daha önce de bahsedilen Budapeşte’de başlıyor. Fragmanda ayrıca Natasha ve Yelena arasında dostane bir dövüş de göze çarpıyor. Fragmanda Natasha’nın ciddi olarak dövüştüğü bir kötü karakter var. Bu karakterin Iron Maiden mı yoksa Taskmaster mı olduğu bilinmiyor. 

Jac Schaeffer tarafından kaleme alınan film, karakterin geçmişine ışık tutacak. Natasha’nın SHIELD ajanı ve Avengers üyesi olmadan önceki hayatı bu yapımda anlatılacak. 

Filmin çizgi romanlarla aynı geçmişi takip edip etmeyeceği bilinmiyor. Çizgi romanlarda Natalia Alianovna, Red Room adı verilen ve Winter Soldier’ın da eğitildiği Sovyetler Birliği tesisinde çok küçük yaşlarda eğitilmeye başlamış başarılı bir suikast ve sabotaj uzmanıdır. Kendisinin, Steve Rogers gibi, bir serum yardımıyla gençliğini koruması ve fiziksel gücünü, dayanıklılığını arttırması sağlanmıştır. Daha işlevli bir silah haline gelmesi için sahte anılar yüklenen Natasha, en ölümcül ajanlardan biridir. Clint Burton’u kendisini öldürmesi için gönderirler ancak Hawkeye, kendisini öldürmez. Onun yerine Shield’a katılmaya ikna eder.

Kaynak : https://www.gamespot.com/articles/sdcc-marvel-announces-black-widow-release-date-cas/1100-6468585/
19
9
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
19
9
3
2
1