Blackberry, Katlanabilir Akıllı Telefonların Saçma Olduğuna İnanıyor

72
20
7
1
1
Katlanabilir akıllı telefonların gideceği yeri gören birçok akıllı telefon üreticisi bu tarzdaki cihazlarını tanıttı ve hatta bazıları piyasaya sürdü. Blackberry ise hiç oralı değil.

Samsung ve Huawei, gerçek anlamda başarılı katlanabilir akıllı telefonlarını tanıtmalarının ardından teknoloji gündeminin merkezine oturmuşlardı.  Bir yanda katlanabilir telefonların mobil cihazların geleceği olduğunu düşünen bu şirketler duruyorken diğer tarafta ise Blackberry, bu ürünlerin fazlasıyla hantal ve gereksiz olduğunu söylüyor.

Yılların akıllı telefon üreticisi Blackberry’nin CEO’su John Chen yaptığı açıklamada; fazlasıyla ağır ve kalın olmasına rağmen oldukça yüksek fiyatlara satılan cihazları alacak olan kullanıcılara anlam veremediğini söyledi. Aynı zamanda şirketindeki hiçbir çalışanın katlanabilir akıllı telefonlar için test yapmasına izin vermeyeceğini de sözlerine ekledi.

CEO Chen’in dediğine göre parmak izi, yüz tanıma ve iris tarama teknolojilerinin de büyük farklılıklar yaratmadıklarını ve fazla önemli şeyler olmadıklarını söylüyor. Blackberry’nin hem tasarım hem de yeni teknolojiler anlamında geride kalıyor olmasıyla ne kadar daha devam edeceği merak konusu.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2019/03/08/blackberry-ceo-does-not-believe-in-foldable-phones-finds-them-bulky/
72
20
7
1
1
Emoji İle Tepki Ver
72
20
7
1
1