Blade, Oscar Ödüllü Oyuncuyla Tekrar Çekilecek

20
3
2
1
1
Marvel, Blade’i yeniden çekmeye hazırlanırken, ikonik ‘Daywalker’i bu defa Mahershala Ali oynayacak. Yapımın dizi mi film mi olacağı bilinmiyor.

Marvel Sinematik Evreni, 2008 tarihli Iron Man filmine dayandırılsa da öncesinde de başarılı olmuş Marvel filmleri var. Muhtemelen bütün bu filmlerin çekilebilmesi için gereken cesareti ise Blade filmi sağlamıştır. 1998 yapımı, başrolünde Wesley Snipes’ın olduğu Blade filmi, süper kahraman filmlerinin şafağını müjdelemişti. 

Marvel, 2013 yılında Nicholas Cage’in başrolünde oynadığı iki filmi olan Ghost Rider’in, iki keşke olmasa dedirten filme sahip Punisher’ın ve büyük sansasyon yaratan Blade’in haklarını yeniden eline geçirmişti. 

Marvel, Blade’in yeniden geleceğini açıklasa da çok bir detay paylaşmadı. Blade’in maceralarını yeniden göreceğimiz bir tarih vermeyen Marvel, yapımın dizi mi yoksa film mi olacağını da açıklamadı. 

Blade, Eric Brooks adında yarı insan, yarı vampir bir karakter olarak 1973’te ortaya çıkmıştır. O günden bu yana Marvel evrenlerinde artık vampir olur, mumya olur, ne denk gelirse onu avlayan ve kendisi de kehanetlerin parçası olan bir karakterdir. 

Öte yandan Netflix’te yayınlanan Marvel dizileri, ‘ucundan’ da olsa MCU ile ilişkilendiriliyordu. Mahershala Ali’yi daha önce Luke Cage serisinde Cottonmouth olarak izlemiştik. 

Kaynak : https://www.theverge.com/2019/7/20/20702411/marvel-cinematic-universe-blade-reboot-mahershala-ali
20
3
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
20
3
2
1
1