Marvel’ın Ters Köşe Yapmaya Hazırlanan Yeni TV Dizisi: WandaVision

26
5
1
0
0
Marvel, Disney+ platformunda yayınlayacağı yeni dizisi WandaVision’u San Diego Comic Con’da duyurdu.

Marvel, San Diego Comic Con’da önümüzdeki dönemde sunacağı tüm dizi ve filmlerini duyurdu. Thor, Doctor Strange gibi filmlerin haberini aldığımız etkinlikte, önceki Marvel filmlerinde gördüğümüz Wanda ve Vision ikilisinin de yeni bir TV serisinin olacağını öğrendik.

2021’in ilkbahar aylarında çıkış yapması beklenen WandaVision isimli yeni dizi, yeni bir logo ile birlikte tanıtıldı. Disney+’da yer alacak olan dizi hakkında konuşan Marvel Studios Başkanı Kevin Fiege, “Eğer logonun garip olduğunu düşünüyorsanız, diziyi görene kadar bekleyin” diyerek bizleri ters köşeye düşürecek bir şeylerin geldiğini düşünmemizi sağladı. 

Vision ve Scarlet Witch dizisi, Avengers Endgame’den sonra gerçekleşecek. Filmlerde de karakterlere hayat veren Elizabeth Olsen ve Paul Bettany’nin başrolleri paylaştığı dizi, ayrıca Monie Rambeau karakterini de bizlerle tanıştıracak. Bu karakter, Marvel evreninde ikinci Captain Marvel olarak biliniyor. Karaktere hayat verecek Teyonah Parris, SDCC’de yaptığı açıklamada; “Burada olduğum için çok heyecanlıyım. Marvel süper kahramanı olmak bir rüya” dedi.

Yeni dizinin içeriği hakkında pek bir şey bilinmese de Wanda Maximoff ve Vision’un önceki MCU filmlerinde romantik ilişkiler kurduğunu ve normal bir hayat yaşamak istediklerini biliyoruz. Sonrasında yaşanan olaylar yeni serinin nasıl şekilleneceği konusunda kafalarda büyük bir soru işareti yaratıyor.

Kaynak : https://www.polygon.com/tv/2019/7/20/20702323/marvel-wandavision-scarlet-witch-vision-disney-plus-comic-con-sdcc2019
26
5
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
26
5
1
0
0