Bomba İddia: Asus ROG Az Kalsın 10GB RAM ile Geliyormuş!

46
7
6
6
5
Bomba İddia: Asus ROG Az Kalsın 10GB RAM ile Geliyormuş!
Sızıntıları ile bilinen Roland Quandt’a göre Asus, ilk oyun odaklı telefonu olan ROG'u 10GB RAM ile piyasaya sürmeyi planlıyormuş. Fakat RAM modülünün büyük gelmesi bütün planları alt üst etmiş.

Asus, bu hafta başında şirketin ilk oyun telefonu ROG’u (Republic of Gamers - Oyuncuların Cumhuriyeti) tanıttı. Son derece güçlü bir donanıma, son derece agresif bir tasarıma ve son derece gelişmiş bir soğutma teknolojisine sahip olan Asus ROG, neredeyse tüm mobil oyunculardan tam puan almayı başardı.

Fakat isabetli sızıntıları ile bilinen Roland Quandt’a göre ROG, Asus’un planladığı kadar güçlü bir telefon değil. Quandt’ın iddiasına göre Asus, 10 ay kadar önce isimsiz bir amiral gemisine 10GB RAM sığdırmaya çalıştı. Fakat modül büyük geldiği için şirket 10GB RAM fikrinden geçici olarak vazgeçti.

Günümüzde masaüstü bilgisayarların bile ortalama 8GB RAM’e sahip olduğunu düşünürsek Asus’un 10GB RAM’li akıllı telefon fikrinin biraz fantastik olduğunu söyleyebiliriz. Öyle ki, 10GB RAM’li bir Android telefon hangi konuda rakiplerine göre daha iyi olur kimsenin fikri bulunmuyor. Dolayısı ile yakın gelecekte böyle bir donanım pek de gerekli görünmüyor.

Kaynak : https://www.phonearena.com/news/asus-rog-phone-10-gb-ram-rumor_id105606
46
7
6
6
5
Emoji İle Tepki Ver
46
7
6
6
5