Bu Hafta Mutlaka İndirmeniz Gereken 7 Ücretsiz iOS Oyunu

35
23
5
3
2
Telefonunuz üzerinden oyun oynamayı seviyorsanız ancak güzel bir oyun bulmakta zorlanıyorsanız, bu haftanın en dikkat çekici oyunlarının yer aldığı listemize göz atabilirsiniz.

Her ne kadar oyun oynamak için bilgisayarları ya da konsolları tercih etsek de artık telefonlar da bu konuda iyi bir alternatif haline geldi. Ancak telefonlar için başarılı oyunlar bulmak konsol ve bilgisayarda olduğu kadar kolay değil çünkü pazar mobil mağazalarda çok daha geniş. Hal böyle olunca da biraz daha seçici olmamızı sağlayacak listelere göz atıyoruz. Eğer bir iOS cihaza sahipseniz, bu haftaki listemize muhakkak göz atmalısınız;

Best Rally

Arkadaşlarınıza meydan okuyarak ya da oyun içi kupaları tamamlamaya çalışarak oynayabileceğiniz keyifli bir yarış oyunu olan Best Rally'ye AppStore'dan ücretsiz bir şekilde ulaşmak mümkün.

Dere Evil Exe

Hem hikaye modu hem de eğlenceli bulmacaları ile keyifli bir oyun olan Dere Devil Exe, grafikleri ile de retro oyun severler için iyi bir seçenek. 

Identity V

Eğer korku oyunlarını seviyorsanız ve telefonunuzda uzun zamandır bu tarzda bir oyun yoksa, gerilim dolu hikayesi, keyifli oynanışı ve modları ile Identity V, sizi tatmin edecek oyunlardan biri olabilir. Oyuna AppStore üzerinden ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz.

Rocket Valley Tycoon

Şehir inşa etmek, kaynaklarınızı yönetmek ve uzay yarışlarında ilk sıraya oturmak gibi pek çok görevi aynı anda gerçekleştirmeniz gereken eğlenceli bir oyun olan Rocket Valley Tycoon, retro grafikleri ve haritasıyla da son derece başarılı.

Tales of Thorn: Global

RPG severlerin mutlaka şans vermesi gereken oyunlardan biri olan Tales of Thorn: Global, hem oynanışı hem de karakter ve yetenek haritasının genişliğiyle ilgi çekici oyunlardan biri.

Westland Survival

Bir kovboy olarak gözlerimizi açtığımız oyunda, hayatta kalmak için her you göze almamız gerekiyor. Pek çok oyun bileşenini aynı anda bünyesinde barındıran Westland Survival, mobil oyunlar arasında son dönemin en çok göze çarpan oyunlarından bir tanesi.

Dead Island: Survivors

Eğer zombi hikayelerini ve oyunlarını seviyorsanız Dead Island: Survivors'da zombi istilasından sağ kurtulmanız gerekecek.

Listemizde yer alan tüm oyunları, altlarında yer alan linklere dokunarak telefonunuza yükleyebilirsiniz. Şimdiden iyi eğlenceler.

Kaynak : https://bgr.com/2018/07/08/best-free-iphone-games-app-store-jul-5/
35
23
5
3
2
Emoji İle Tepki Ver
35
23
5
3
2