4
2
1
0
0

Kablosuz kulaklıklar, akıllı telefon sektörünün yaygınlaşmasıyla birlikte hayatımıza giren ve özellikle son birkaç yıldır pek çok kullanıcının ilgilendiği ürünler haline geldi. Pek çok teknoloji üreticisi, farklı özelliklere ve fiyatlara sahip onlarca kablosuz kulaklık modeliyle tüketicilerin karşısındalar. Ayrıca piyasada çok sayıda da replika ürün bulunuyor ve kullanıcılar, sırf görünüm itibarıyla bu ürünlere yönelebiliyorlar.

Özellikle Apple tarafından piyasaya sürülmüş olan AirPods'lar, tüketicilerin yoğun ilgisini çekiyor. Ancak bu ürünlerin fiyatının ciddi anlamda yüksek oluşu, ister istemez replika ürünleri cazip kılıyor. Şimdi sizlerle, iOS işletim sisteminin bile orijinal sandığı replika kablosuz kulaklıklardan bir tanesini inceleyeceğiz. Peki tasarım itibarıyla orijinal gibi görünen replika AirPods'lar, kalite konusunda nasıllar?

AirPods 2

Bugün ikinci nesil bir AirPods almak isterseniz, yaklaşık olarak 1.400 TL gibi bir ödeme yapmanız gerekiyor. Ancak görünüş itibarıyla AirPods'lara birebir benzeyen replika ürünler, fazlasıyla değişken ancak birbirinden uygun fiyatlarla bulunabiliyor. Aslına bakacak olursak özellikle kulaklık konusunda verilecek komik paralar, aslında ucuz kulaklıklardan neler beklememeniz gerektiğini açıkça ortaya koyuyor.

YouTube ekibimizin sizler için hazırlamış olduğu videoda da açıkça görebileceğiniz üzere replika AirPods'lar, ses kalitesi açısından bekleneni vermiyor. Ancak zaman zaman, ses kalitesinden çok daha önemli olan şeyler var. Örneğin hiçbirimiz, kulak sağlığımızdan olmak istemeyiz. İşte bu replika ürünlerin belki de en büyük problemi, güvenilir olmayan pillere sahip oluşları. 

Sahte AirPods

Şimdi sizleri, orijinal olmayan kablosuz kulaklıkları neden tercih etmemeniz gerektiğini anlattığımız videomuz ile başbaşa bırakacağız. Videoda da altını çizdiğimiz üzere, özellikle kulak sağlığınızı koruyabilmek adına böyle ucuz ve kalitesiz ürünlere çok da yaklaşmamanızı tavsiye ediyoruz. Peki sizin bu konudaki düşünceleriniz nelerdir? Sahte AirPods'larla ilgili yorumlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz.

4
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
4
2
1
0
0