Call of Duty: Mobile'ın 9. Sezonunun Başlayacağı Tarih Belli Oldu

24
7
3
2
0
Call of Duty: Mobile'ın dokuzuncu sezonunu başlatacak güncellemenin ne zaman yayınlanacağı açıklandı. Oyunun resmi Twitter hesabından yapılan açıklamalara göre "Conquest" olarak da anılacak dokuzuncu sezon, birkaç gün içerisinde erişilebilir olacak.

Video oyun sektörünün köklü isimlerinden bir tanesi olan Activision, geçtiğimiz yılın sonlarında efsane haline gelen Call of Duty'nin mobil sürümünü duyurdu. Oyunseverlerin iOS ve Android platformunda oynayabildikleri bu oyun, 8 sezonu geride bıraktı ve popülaritesinden pek de bir şey kaybetmedi. Activision ekibi, Twitter üzerinden yaptığı açıklamalarla "Sezon 9: Conquest"in çıkış tarihini resmen açıkladı.

Geliştirici ekip, geçtiğimiz günlerde oyunun dokuzuncu sezonuyla gelecek yeniliklerle ilgili bazı açıklamalarda bulunmuştu. Yapılan açıklamalarda, oyunun Conquest isimli dokuzuncu sezonunda İkinci Dünya Savaşı temasının yer alacağı, "Shipment 1944" gibi çeşitli yeni haritaların oyuna ekleneceğini ve oyuncuların, "Kilo Bolt-Action" isimli yeni bir silahla tanışacakları belirtilmişti. Son açıklamalarda büyük yeniliklerle dolu bu güncellemenin çıkış tarihini ortaya koyuyor.

Call of Duty: Mobile

Geliştiriciler, günler önce yaptıkları açıklamalarda oyundaki dokuzuncu sezonu başlatacak olan güncellemenin çok yakında sunulacağını açıklamışlardı. Şimdi yapılan açıklamalarsa Call of Duty: Mobile'ın dokuzuncu sezonunun ne zaman başlayacağını gösteriyor. Geliştirici ekip tarafından yapılan açıklamalara göre Call of Duty: Mobile'ın dokuzuncu sezonu, 16 Ağustos'ta küresel olarak başlatılacak.

Call of Duty: Mobile geliştiricilerinin Twitter'dan yaptıkları açıklama

Call of Duty: Mobile'ın dokuzuncu sezonunda hemen oynamaya başlamak isteyen oyuncular, 16 Ağustos tarihinde aynı anda bu sezona erişme imkanı yakalayacaklar. Bu sayede oyun, yepyeni bir hale bürünmüş olacak ve oyunculara daha farklı bir deneyim sunacak. Oyuncuların dokuzuncu sezonla gelecek yenilikleri beğenip beğenmeyeceklerini, 16 Ağustos'taki yorumları gösterecek.

Kaynak : https://www.dexerto.com/call-of-duty/cod-mobile-devs-confirm-season-9-conquest-release-date-1406120
24
7
3
2
0
Emoji İle Tepki Ver
24
7
3
2
0