Zynga Türkiye, İlk Mobil Oyunu Bluff Plus'ı Android ve iOS İçin Yayınladı

33
14
9
3
2
Zynga, yeni mobil oyunu Bluff Plus'ı Android ve iOS için yayınladı. Blöf oynayarak adanızı geliştirmeye çalışacağınız bu oyunun en çok dikkat çeken yanı ise Zynga Türkiye adı altında yayınlanmış olması. Oyun daha şimdiden, pek çok oyunsever tarafından tam not almış durumda.

Mobil oyun sektörünün önemli isimlerinden bir tanesi olan Zynga, yeni oyunu Bluff Plus'ı Android ve iOS için yayınladı. Sevilen bir iskambil oyunu olan blöfü yeniden yorumlayan geliştirici ekip, kullanıcılara etkileyici bir deneyim sunuyor. Üstelik bu oyun, Zynga Türkiye adı altında piyasaya sürülmüş ilk yapım olarak karşımıza çıkıyor.

Bluff Plus, az önce de belirtmiş olduğumuz gibi temelinde blöf isimli oyundan ibaret. Ancak geliştirici ekip, bu oyunu benzersiz kılabilmek için oyunu bir ada inşa etme temeli üzerine yerleştirmiş. Kullanıcılar bu sayede, rakiplerini alt ederek kendi adalarını inşa etmeye çalışıyorlar. Bir süredir sınırlı sayıda oyuncunun erişebildiği oyun, oyunseverlerden tam not almış durumda.

Bluff Plus

Blöf oyununda ne kadar iyiyseniz, bu oyunda da o kadar başarılı olabileceğinizi söyleyebiliriz. Çünkü oyuncular, rakiplerini yenip para kazandıkça adalarını büyütüp geliştirebilecekler. Oyunculara şimdiden sunulan düzinelerde kozmetikler, kullanıcıları fazlasıyla memnun edecek türden. Geliştirici ekip, ilerleyen dönemlerde daha fazla kozmetik ögenin yayınlanacağını ifade ediyor.

Oyunla ilgili açıklamalar Zynga Türkiye Genel Müdürü Buğra Koç'tan geldi. Koç, Bluff Plus'ı tüm dünyadaki mobil oyunseverlere duyurmanın heyecanını yaşadıklarını söylüyor. Aile dostu bir kart oyunu oluşturmak istediklerini vurgulayan Koç, insanların arkadaşlarıyla ya da diğer çevrimiçi oyuncularla eğlenmelerini sağlamayı amaçladıklarını ve bunu da bu oyunla gerçekleştirdiklerine inandıklarını ifade ediyor. 

Bluff Plus

Zynga Yöneticisi Bernard Kim'den de Bluff Plus'la ilgili önemli açıklamalar geldi. Zynga Türkiye'nin 2017 yılından beri hizmet verdiğini ifade eden Kim, Zynga Türkiye altında piyasaya sürülen ilk oyunun Bluff Plus olmasından mutluluk duyduklarını ve bu oyunun daha şimdiden pek çok oyunsever tarafından beğenildiğini açıkladı. Bu oyun için önemli bir yol haritasına sahip olduklarını ifade eden Kim, ilerleyen süreçte oyuncuları daha çok şaşırtıp eğlendireceklerini açıkladı.

Bluff Plus'ı hemen aşağıdaki bağlantıları kullanarak indirebilirsiniz

33
14
9
3
2
Emoji İle Tepki Ver
33
14
9
3
2