Call of Duty: Mobile Gümbür Gümbür Geliyor: 35 Milyon İndirme Geride Kaldı

103
9
5
5
3
Dünyaca ünlü Call of Duty oyununun Android ve iOS için çıkan versiyonu Call Of Duty: Mobile, şimdiden inanılmaz indirilme rakamlarına ulaştı. Henüz Çin'de piyasaya sürülmemiş olan oyun, üç günde 35 milyon indirmeyi geride bıraktı.

Activision'ın geliştiriciliğini yaptığı dünyaca ünlü Call of Duty oyunu, geçtiğimiz günlerde mobil platformlar için piyasaya sürüldü. Geliştiriciliğini PUBG'nin de geliştiricisi olan Tencent Games'in üstlendiği Call of Duty: Mobile, ilk üç gününde ulaşılması zor bir başarıya imza attı.

Hem Google Play Store hem de App Store'da indirilebilir olan oyun, kısa bir sürede milyonlarca kişinin ilgisini çekmeyi başardı. PUBG'nin tahtını sallama potansiyeline sahip oyun, zirveyi ondan alacak gibi duruyor. İlk gününde iki milyon indirme sayısına ulaşan oyun; ABD, Japonya ve Hindistan başta olmak üzere birçok ülkede 35 milyondan fazla kez indirildi.

Oyun, henüz Çin'de yayınlanmadı:

call of duty mobile

Call of Duty: Mobile, 100'den fazla ülkede mağazalarda yerini aldı. 35 milyon indirme sayısına ulaşan Call of Duty: Mobile, bu sayıya henüz Çin'de yayınlanmadan ulaştı ve bu büyük bir başarı olarak görülüyor. Activision ve Tencent Games, önümüzdeki birkaç ay içerisinde oyunu Çin'deki mobil cihazlar için de yayınlamayı planlıyor.

Activision'un başkanı Rob Kostich, bir basın konferansında "Android ve iOS platformundaki hayranlarımızın oyuna olan tepkileri inanılmazdı. Call of Duty: Mobile, şimdiden 35 milyon indirme sayısına ulaştı ve iOS platformunda birinci sıraya yükseldi. Oyun, yalnızca oyunlar arasında değil, tüm uygulamalar arasında birinci oldu" açıklamasını yaparak oyunculara teşekkür etti.

Kaynak : https://www.dualshockers.com/call-of-duty-mobile-has-reached-35-million-downloads-since-launch/
103
9
5
5
3
Emoji İle Tepki Ver
103
9
5
5
3