Canon yeni IVY CLIQ serisi ile Fujifilm Instax'e Rakip

6
1
1
1
0
Canon'un piyasaya yeni çıkacak olan IVY serisi, Fujifilm'in şipşak fotoğraf makinesi Instax'e rakip oluyor.

Canon ilk şipşak kamera serisi IVY CLIQ ve IVY CLIQ+ ile Fujifilm'e rakip olacak. Bu yeni şipşak kameralar, 10 adet ZINK film kağıdı depolayabiliyor ve 2x2 - 2x3 inç formatında fotoğraf basabiliyorlar. Dahili flaş, selfie aynası, optik kadraj, mikro SD kart slotu, USB şarj girişi ve otomatik pozlama / odak seçenekleri her iki modelde de bulunurken, IVY CLIQ+ daha ucuz kardeşi IVY CLIQ’e göre bir tık daha büyük bir selfie aynası, 8 megapiksellik çözürlükte fotoğraflar çekmeye yarayan bir sensör, daha iyi ve daha yumuşak selfieler için flaşın üzerine eklenmiş bir halka ile birlikte geliyor. Ek olarak her iki modelin kameraları geniş ve nispeten hızlı 25.4mm lens ve f / 2.2 diyafram açıklığına sahip.

Mobil cihazlarla uyum noktasında ise IVY CLIQ+ yine kardeşi IVY CLIQ’ten bir adım önde yer alıyor. Bluetooth bağlantısı mevcut olan IVY CLIQ+'ı, Canon Mini Print mobil uygulamasına bağladığınızda, mobil uygulamadan fotoğrafa filtre, çerçeve ve yazı ekleyebiliyor veya grup fotoğrafları çekmeye imkanına sahip oluyorsunuz.

Canon kazanacağı parayı göz önünde bulundurarak, şipşak kamera geliştirmek için geç kaldı. Fujifilm sadece geçtiğimiz yılın çeyreğinde 8,5 milyon Instax şipşak kamera sattı, 2016'daki satışlarını neredeyse ikiye katladı ve bunun üzerine kendi film sarf malzemelerini sattı. Ne yazık ki, Canon üretimi olan ZINK filmkağıtları Fuji'nin Instax filminden daha kalitesiz ve bu, yeni nesil şipşak kamera meraklılarını caydırabilir. Yine de Canon IVY CLIQ için 100 $ ve CLIQ + için 160 $ gibi oldukça cazip bir fiyat etiketi belirlemiş durumda. Bu iki yeni şipşak kamera modeli, bu ay içerisinde raflardaki yerini alacak.

Kaynak : https://www.webtekno.com/50w-hizli-sarj-destekli-oppo-reno-nun-tum-ozellikleri-belli-oldu-h65762.html
6
1
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
6
1
1
1
0