Captain America ve Captain Marvel Temalı Akıllı Saatler Geliyor

22
6
2
1
0
Garmin firması, Eylül ayında çıkacak Legacy Hero Serisi akıllı kol saatlerinin tanıtımını yaptı. İki ayrı ürün olarak piyasaya çıkacak Legacy Hero Serisi’nde, Captain America ve Captain Marvel karakterlerinin temaları kullanılacak.

Garmin firmasından yapılan açıklama ile özel temalı iki akıllı saatin Eylül ayında piyasaya sürüleceği açıklandı. Akıllı saatler Captain America ve Captain Marvel temalarını kullanacak.

Legacy Hero Serisi akıllı kol saatleri, Marvel karakterlerinin giysi temasına göre şekillendirildi. Captain America teması ile çıkan saatin görünüşünde Captain America’nın kıyafetlerinden esinlenilerek kahverengi ve mavi renkler kullanılmış. Saatin çerçevesi Captain America’nın kalkanına benzetilerek paslanmaz çelik ile yapılmış ve metal rengi korunmuş. Dış çerçeve ise Captain America’nın mavisini almış. Saatin 40 mm kordonu ise İlk Avengers’ın kahverengi tonuna sahip. First Avenger Garmin Connect uygulaması ile çalışacak saatin akıllı saat modunda 8 güne kadar pil ömrü olacak.

Captain Marvel temalı saatte ise yine Captain Marvel'ın kostümü baz alınarak mavi tonlar kullanılmış. Saatin çerçevesinde altın rengi kullanılmış durumda. Captain Marvel temalı saat, Captain Marvel Garmin Connect TM uygulaması ile kullanılacak. Cihaz, akıllı saat modunda, 7 güne kadar pil ömrü sunuyor.

Seride ayrıca iki kahramana ait temalar, avatarlar ve animasyonlar kullanılacak. 

Legacy Hero Serisi, Eylül ayında piyasaya sürülecek. Saatin fiyatı 399.99 dolar olarak açıklandı. Serinin Türkiye’de piyasaya sürülüp sürülmeyeceği şu an için belirsiz durumda. 

Legacy Hero Serisi özellikleri

  • Gün boyu sağlık takibi. Anormal kalp ritmi uyarısı, uyku ölçümü.
  • Vücut geliştirme, yoga, pilates gibi animasyonlu egzersiz programları.
  • 20’den fazla spor uygulaması. 
  • Bildirim ekranı.
  • Spotify, Amazon Music ve Deezer çalma listelerinin indirilmesi.
  • Temassız ödeme desteği.
  • Android ve iOS telefonlarla uyumlu çalışma. 

marvel

Kaynak : https://comicbook.com/marvel/2019/09/09/marvel-smartwatches-captain-america-captain-marvel-garmin/
22
6
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
22
6
2
1
0