2016 Yılında Vefat Eden Carrie Fisher, Star Wars Evrenine Geri Dönüyor

14
4
3
2
1
2016 yılında vefat eden Carrie Fisher, yeni Yıldız Savaşları filminde izleyici ile buluşacak. Hem de gerçek sahneler ile birlikte.

Carrie Fisher resmi olarak "Yıldız Savaşları" evrenine geri dönüyor. Leia Organa'yı yıllarca başarı ile oynayan aktris, 2016 yılında vefat etti, ancak Lucasfilm cuma günü yaptığı açıklamada, yeni filmde Carrie Fisher’ın olacağını açıkladı. 2015 yılında çekilen "Star Wars: The Force Awakens" adlı filmde gösterilmeyen bazı sahneler vardı, bu sahneler Star Wars: Bölüm IX’da gösterilecek. Filmin yönetmeni J.J. Abrams, karakteri geri getirmenin mümkün olmadığını ve CGI (bilgisayar üretimli imgeleme) kullanmanın da hiçbir zaman iyi bir seçenek olmadığını söyledi.

Yönetmen J.J., Carrie Fisher'i çok sevdiklerini ve kızı Billie’nin desteği ile serinin yeni filminde oynayacağını söyledi. Yönetmen ayrıca, Billie'nin desteği ile Carrie'nin mirasını ve rolünü onurlandırmak için bir yol bulduk. Bölüm IX'da, VII'de beraber çektiğimiz görünmeyen görüntüleri kullanacağız" dedi. Lucasfilm, ayrıca Luke Skywalker oyuncusu Mark Hamill'in "Bölüm IX" için geri döndüğünü söyledi. Yıldız Savaşları: Bölüm IX  20 Aralık 2019'da vizyona girecek.

Star Wars'un 9. filminde Carrie Fisher'ın karakteri Leia Organa'nın hikayeye nasıl bir etkisi olacak bilinmiyor. Daha önce yapılan açıklamalara göre Leia'nın 3. filmde kilit oyunculardan biri olduğu belirtilmişti. Abrams, muhtemelen filmin hikayesinde ufak bir düzenleme yaparak Leia'nın olmadığı veya çok az yer aldığı bir hikaye kurgusu oluşturacak.

Kaynak : https://www.businessinsider.com/carrie-fisher-will-appear-in-star-wars-episode-ix-2018-7?utm_source=feedly&utm_medium=referral
14
4
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
14
4
3
2
1