Coca-Cola, Star-Wars İçin Hazırlanan OLED Ekranlı Şişelerini Tanıttı

85
30
9
9
6
Amerika kökenli içecek firması Coca-Cola, Star-Wars'a özel olarak tasarladığı OLED ekranlı şişelerini sosyal medyadan tanıttı. Özel yapım şişelerin etiketine dokunulduğu zaman Rey ve Kylo Ren, aydınlanan ışın kılıçlarıyla birlikte beliriyor.

Tüm dünyanın en uzun soluklu film serilerinden olan Star Wars’un yeni filmi Star Wars: The Rise of Skywalker, 20 Aralık itibarıyla beyaz perdedeki yerini alacak. Film için artık gün saymaya başladığımız bu dönemlerde pek çok firma, seriyle alakalı farklı ürünleri satışa sunuyor. Bu tanıtımlar arasından Coca-Cola’nın yaptığı ise yıllarca hatırlanacak gibi duruyor.

ABD merkezli firma, önümüzdeki haftalarda gösterime girecek film için özel olarak tasarladığı şişelerini sosyal medyadan paylaştı. Bu şişeleri sıradan Coca-Cola şişelerinden ayıran en büyük nokta ise şişelerin OLED ekranlarla donatılmış olması. Etiketlere her dokunulduğunda aydınlanan ışın kılıçlarıyla birlikte Rey ve Kylo Ren, şişelerin üzerinde beliriyor.

Star-Wars temalı şişelerin üzerinde OLED yapıda ekranlar kullanılıyor:

()

Coca-Cola, telefonlarda ve televizyonlarda gördüğümüz OLED yapıdaki ekranları şişelerinin üzerine entegre edebilmek için Berlin merkezli Inuru firmasıyla iş birliği yaptı. Bu noktada etikete dokunulduğunda LED'lere elektrik akımı gönderen bir devre tamamlanıyor ve Star-Wars figürleri etikette beliriyor. Gerçekten de oldukça hoş bir görüntü olduğunu söylemek mümkün.

LED'lerin çevre dostu olduğunu iddia eden firma, üretimde nadir toprak elementlerinin kullanılmadığının da altını çiziyor. Şirket ayrıca şişelerde yer alan bataryaların, minimum 500 kullanıma kadar güç verebileceğini belirtiyor. Star-Wars için özel olarak üretilen bu şişelerle birlikte Coca-Cola’nın, oldukça başarılı bir işe imza attığını söylemek mümkün.

Şişeler, stoklarla sınırlı olacak ve yalnızca Singapur’da satılacak:

Coca-Cola özel şişe

Peki bu şişelerden her isteyen alabilecek mi derseniz de cevap, ne yazık ki hayır. ABD merkezli şirket, Singapur’da satışa sunulacak olan bu şişeleri belirli stoklarla sınırlı olarak üretecek ve 6 ile 22 Aralık tarihleri arasında Singapur’da gerçekleşecek olan 'Galactic Hunt' etkinliği kapsamında yalnızca 8.000 şişeyi piyasaya sürecek.

Kaynak : https://www.engadget.com/2019/12/06/star-wars-coca-cola-oled-bottles/
85
30
9
9
6
Emoji İle Tepki Ver
85
30
9
9
6