Da Vinci'nin Şifresi: Galaxy Note10, 45 W Hızlı Şarj Desteğiyle Gelebilir

34
2
1
0
0
Ağustos ayında gelmesi beklenen Samsung Galaxy Note10’un resmi olarak gelmesini sabırsızlıkla bekliyoruz, ancak telefon resmi olarak çıkış yapmadan önce bir takım sızıntılar ve söylentiler ortaya çıkmış durumda. Bu söylentilerden bir tanesi de Samsung Galaxy Note10’un 45 W’lık bir hızlı şarj desteğinin olacağı.

Note10’un hızlı bir şekilde şarj olacağı konusunda birçok iddia ortaya çıkmıştı, fakat şimdiye kadar Notw10'un ne kadar hızlı olacağı net olarak bilinmiyordu. Akıllı telefon piyasasının sızıntı uzmanı Ice Universe’ün, (@UniverseIce) Twitter’da paylaştığı bir görsele göre yeni telefon 45 W’lık bir hızlı şarj desteği sunabilir. Samsung Galaxy Note9’da bulunan 15 W’lık hızlı şarj desteğine göre oldukça iyi bir performans sunmaya hazırlanan Samsung Galaxy Note10, hızlı şarj teknolojisinin ne kadar gelişme gösterdiğinin de bir göstergesi olabilir.

Ice Universe’ün paylaştığı Tweet’e baktığımızda, arka planda şarj sembolü yer alırken görselde Leonardo da Vinci yer alıyor. Görselin alt kısmında ise 101101 sayısını görebiliyoruz. Söylentilere göre Note10 modelinin kod adı 'Da Vinci' olacak. 101101 sayısı ise ikili sistemde 45 anlamına geliyor.

Telefonun şarj hızı, şarj cihazının ne kadar güç sağlayabildiği ve telefonun ne kadar güç alabileceği ile ilgilidir. 45 W’lık bir destek muhtemelen Note10’u şarj hızları açısından zirveye yerleştirecektir, ancak henüz tam olarak yüzde 0’dan yüzde 100’e ne kadar sürede geleceğini bilemiyoruz. Örneğin, Huawei P30 Pro, 40 W hızlı şarj desteğiyle beraber gelmişti ve sadece 30 dakikada yüzde 0’dan yüzde 70’e gelebiliyor.

Samsung Galaxy Note10 ile ilgili sızan bu bilgilerin kesinliğini tam olarak bilemiyoruz, fakat Ice Universe’ün şu ana kadar yaptığı sızıntılara bakınca oldukça güvenilir bir haber olarak görünüyor.

Kaynak : https://www.techradar.com/news/the-samsung-galaxy-note-10-could-go-all-the-way-up-to-45w-fast-charging
34
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
34
2
1
0
0