Devil Engine Oyununun Yeni DLC'sinin Demosu İçin Bir Hile Kodu Ortaya Çıktı

4
2
1
1
1
Protoculture Games, Devil Engine oyunu için oyunun boyutunu bir hayli artıracak büyük bir DLC yayımlayacak. Şu anda bir hile kodu ile DLC'nin demosunu oynamak mümkün.

Protoculture Games, Devil Engine için oyunun boyutunu iki katına çıkaracak büyük bir ekleme olduğunu açıkladı. Hatta doğru hile kodu girildiği sürece şu anda bir demo oynanabiliyor.

Aşağıdaki videodan izleyebileceğiniz Devil Engine Ignition adındaki DLC'nin fragmanına göre bu DLC, oyuna altı yeni aşama ve bu yılın başlarında ortaya çıkacak bir gemi daha katıyor. Protoculture, Japonya bağımsız oyun festivali Bitsummit'te Ignition için bir demo gösterdi ve ana oyuna sahipseniz ana menüdeki bir hile kodu ile demoyu oynayabilirsiniz. Hile kodu ise şu şekilde: Yukarı, Aşağı, Yukarı, Aşağı, LT, RT, LB, RB, ardından F5 ve birlikte Enter

Demo, oyunun 1.0 sürümünden beri varmış gibi görünüyor. Bu da demoyu bugüne kadar herkesin kaçırmış olduğu anlamına geliyor. Ayrıca kodun sonuna 1 eklerseniz demoyu Scathach ile de oynayabilirsiniz.

Şubat ayında çıkan Devil Engine hakkında genel olarak iyi yorumlar yapılıyor ve Steam incelemelerinin %95'i olumlu olarak karşımıza çıkıyor. Yalnızca 45 değerlendirme olsa da en azından dikkate değer olduğunu söylemek mümkün. DLC'nin demosunu aşağıdaki videodan da izleyebilirsiniz:

Kaynak : https://www.pcgamer.com/shoot-em-up-devil-engine-hides-demo-for-its-upcoming-expansion-behind-a-cheat-code/
4
2
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
4
2
1
1
1