Yayın Tarihi Belli Olan Dexter İçin İlk Fragman Yayınlandı [Video]

19
2
1
0
0
Yayın Tarihi Belli Olan Dexter İçin İlk Fragman Yayınlandı [Video]
8 yıl önce ekranlara veda eden Dexter, 2021 yılında dokuzuncu sezonuyla ekranlara geri döneceğini açıklamıştı. Geçtiğimiz günlerde San Diego'da gerçekleştirilen Comic-Con etkinliğinde heyecanla beklenen dizinin yayın tarihinin açıklanmasının yanı sıra dizinin ilk fragmanı da yayınlandı.

Geçtiğimiz ekim ayında milyonlarca kişi tarafından sevilen Dexter dizisinin 8-9 yıllık bir aradan sonra ekranlara tekrar döneceğini açıklanmıştı. 2020 yılında verilen bu haberin ardından Dexter hayranları için heyecanlı bekleyiş başladı ve bu bekleyiş yavaş yavaş sona eriyor gibi görünüyor.

San Diego'da gerçekleştirilen Comic-Con etkinliğinde açıklanan bilgilere göre Miami'nin soğukkanlı katili Dexter'ı yeniden anlatacak Dexter: New Blood, 8 Kasım'da Showtime ekranlarında seyircisi ile buluşmaya hazırlanıyor. 

Dexter: New Blood fragmanı

Daha önceki haberlerimizden de anımsayacağınız üzere serinin dokuzuncu sezonu olacak Dexter: New Blood, 10 bölümden oluşan mini dizi olarak yayınlanacak. Dizinin oyuncu kadrosunda ise Michael C. Hall başta olmak üzere Clancy Brown, Julia Jones, Alano Miller, Johnny Sequoyah ve Jack Alcott yer alıyor. Kadroya yeni eklenen isim Julia Jones, kızılderili bir polis olan Angela Bishop'u canlandıracak.

Bugüne kadar Dexter: New Blood'a ait sadece tanıtım videosu yayınlanmıştı ancak dizinin hayranları heyecanlı bir şekilde yayın tarihi ve fragman hakkında yeni haberler bekliyordu. Comic-Con etkinliğinde yapılan açıklamalardan sonra yayın tarihi 8 Kasım olarak duyurulan dizinin bir de fragmanı yayınlandı.  

Dokuzuncu sezonla birlikte dizinin baş kahramanı Dexter Morgan'ı, kimlik değiştirerek geçmişinden kaçmış bir şekilde göreceğiz. Sahte bir isimle hayatına devam eden Dexter, yeni hayatında alışmaya çalışırken bir anda kendisini katil dürtülerine yenilirken bulacak ve yeni sezon devamında gelişen olayları anlatacak. 

Kaynak : https://hypebeast.com/2021/7/dexter-revival-new-first-look-trailer-release-date-info
19
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
19
2
1
0
0