Dört Gözle Beklenen Captain Marvel'den Sevindirici Bir Haber Var

51
5
3
2
1
Dört Gözle Beklenen Captain Marvel'den Sevindirici Bir Haber Var
Marvel hayranlarının büyük bir merakla beklediği Captain Marvel'in başrolü Brie Larson'dan beklene haber nihayet geldi.

Ant-Man and The Wasp gişede ilk haftasonunda şahane bir başarı elde etmişken ve gündemi hayli meşgul ederken, Marvel yeni filmleriyle de iddialı geliyor. Sinema salonlarını deyim yerindeyse işgal eden ve büyük rakamlara oynayan Marvel filmlerinin son dönemde en çok merak edilen yapımı ise Captain Marvel çünkü filmin ve karakterin Marvel Sinematik Evreni'nde önemli bir yeri olacağı düşünülüyor.

Son haber ise filmin başrolü Brie Larson'dan geldi. Larson Twitter ve Instagram'dan yaptığı bir paylaşımla filmin çekimlerinin tamamlandığını müjdeledi. 75 gündür devam eden çekimlerin bitişinin açıklanmasıyla birlikte gözler gelecek ilk fragmana çevrildi. Ancak fragmanın gelmesine biraz daha vakit olduğu düşünülüyor. Yine de çekimlerin tamamlanması sonrası en azından bazı görsellerin ve posterlerin yayınlanması çok olası ve bu da merakları az da olsa dindirebilir.

()

Filme dair detaylar ise oldukça kısıtlı. 90'larda geçeceği ve Mart ayında vizyona gireceği biliniyor ancak senaryo detayları henüz mevcut değil. Filmin vizyona girmesine 8 ay olduğunu düşünürsek, bu süreç içerisinde pek çok sızıntı, teori ve bilginin geleceğini söylemek sanırım yanlış olmaz. Bu yüzden de Marvel hayranlarının bir süre daha sabırlı olması gerekecek gibi görünüyor.

Kaynak : http://collider.com/captain-marvel-filming-ends-brie-larson/#images
51
5
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
51
5
3
2
1