Dövizden Gözü Korkan Xiaomi, Türkiye Pazarına Girmek İçin Seçimleri Bekliyor

117
29
23
8
5
Xiaomi, bildiğiniz üzere ülkemizde büyük bir heyecanla bekleniyor. Ancak gelen haberlere bakılırsa hasret henüz bitmeyecek, çünkü markanın ülkemize gelişi seçim sonrasına kaldı.

Ülkemize Çinli e-ticaret sitesi olan Gearbest ortaklığı ile resmen giriş yapacak olan Xiaomi, yaşadığı çalkantılı sorunlar ile kafa karıştırıyor. Öyle ki mevcut sorunlar nedeniyle Türkçe sayfasını bile kapatmayı düşünen Gearbest, sonrasında sahip olduğu başarı nedeniyle bundan vazgeçmiş ve Türkiye pazarını önemsemeye başlamıştı.

Bu noktada Xiaomi’yi Türkiye pazarına açmak gibi büyük bir girişimde bulunacak olan e-ticaret sitesi, ülkemizde de Gobest Ticaret LTD. ŞTİ. adındaki resmi varlığını açıklamıştı. Tüm bunlar cihazın resmen ülkemize adım atacağının habercisi olurken, konu bazı bilinmezlikleri de beraberinde getiriyordu.

Hangi cihazın geleceği, fiyatının ne olacağı, nasıl satın alınacağı bir yana dursun, satın alım işlemlerinden sonraki servis işlemleri bile kullanıcıların meraklı bakışlarına neden oluyordu. Ardından Mi Mix 2, Redmi S2 ve akıllı ev sistemleri ürünlerinin gelişi kesinleşti. Ancak gelin görün ki son zamanlarda yaşanan döviz hareketliliği, bizim olduğu kadar Xiaomi’nin de gözünü korkuttu. Hem müşteri memnuniyetini hem de karlılığını hesap eden Çinli üretici, her iki tarafı da mağdur etmemek için ülkemize seçimden sonra giriş yapmaya karar verdi. Eğer sizler de Xiaomi’nin ülkemize gelmesini dört gözle bekliyorsanız, en iyi ihtimalle yaz ortasını beklemeniz gerekecek.

117
29
23
8
5
Emoji İle Tepki Ver
117
29
23
8
5