Orta Seviye Fiyatına Amiral Gemisi Özellikler Sunan Xiaomi Mi 8 SE Yarın Satışa Çıkıyor

62
5
3
3
2
Hafta başında satışa çıkan ve sadece 37 saniyede tüm birimleri tükenen Xiaomi Mi 8'in ardından yarın da Snapdragon 710'lu Mi 8 SE satışa çıkacak.

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi, üst düzey amiral gemilerini uygun fiyatlı olarak satışa sunarak Apple ve Samsung ile girdiği rekabette fiyat avantajı ile ön plana çıkıyor. Geçtiğimiz hafta yeni amiral gemileri olan Mi 8 ve Mi 8 Explorer Edition’u tanıtan Xiaomi, ayrıca dünyanın ilk Snapdragon 710 işlemcili akıllı telefonu Mi 8 SE’yi de tanıtarak amiral gemilerine servet ödemek istemeyenlere yeni bir seçenek sunmuş oldu.

Xiaomi Mi 8’in ilk parti satışları 5 Haziran’da gerçekleşti. Satışa sunulan tüm birimlerin tükenmesi sadece 37 saniye sürdü. Xiaomi, amiral gemisi performansını daha düşük seviye özelliklerle sunmayı vadeden Mi 8 SE’yi ise yarın satışa sunacak. Sunacağı performansa göre son derece uygun bir fiyat etiketine sahip olan Mi 8 SE, pek çok kişiye göre Mi 8 ile aynı satış başarısını gösterecek.

Bilmeyenler için; yeni Xiaomi Mi 8 SE, iki farklı versiyon ile tüketiciler ile buluşuyor. Giriş seviye olan versiyonu 4GB RAM’e ve 64GB dahili depolama alanına sahipken, üst seviye versiyonda RAM kapasitesi 6GB’a yükseliyor. Yeni Xiaomi Mi 8 SE’nin tüm özelliklerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Ayrıca tüm Xiaomi Mi 8 serisinin Türkiye fiyatlarına da buradan ulaşabilirsiniz.

Kaynak : https://wccftech.com/xiaomi-mi-8-se-snapdragon-710-goes-on-sale-june-8/
62
5
3
3
2
Emoji İle Tepki Ver
62
5
3
3
2