Dropbox'ın Ücretsiz Sürümüne 3 Cihaz Limiti Geliyor

24
2
1
0
0
Dropbox'ın ücretsiz sürümü, sadece 3 cihaza kadar senkronize desteği sunacak. Dropbox'ın bu hamlesi, kullanıcıları oldukça zor durumda bırakabilir.

Dropbox, ücretsiz sürüm kullanıcılarını etkileyecek bir değişiklik yapmaya hazırlanıyor. Ücretsiz sürüm, artık sınırsız cihaz kullanımına izin vermeyecek. Bu özelliği elde etmek istiyorsanız aylık 8 dolar ödemeniz gerekiyor. Aksi takdirde Dropbox hesabınızı aynı anda yalnızca 3 cihazda kullanabileceksiniz.

Dropbox’ın bu güncellemesi, yeni veya hâlihazırdaki kullanıcıları rahatsız edecek gibi duruyor. Zira uygulamayı kullanan kullanıcılar, yeni bir cihaz aldıklarında Dropbox hesaplarını senkronize edemeyecekler çünkü önceden bağlanmış 3 cihazları olacak. Yeni kullanıcılar da üç cihaz limitini aşamayacak.

Özetleyecek olursak; Dropbox hesabınız tabletinize, bilgisayarınıza ve akıllı telefonunuza bağlıysa, daha fazla cihaz ekleyemeyeceksiniz. Dropbox'ın bu hamlesinin kullanıcıları şirket için önemli bir gelir kaynağı olan Premium sürümü satın almaya teşvik etmeye yönelik olduğu düşünülüyor.

Kaynak : https://www.ubergizmo.com/2019/03/dropbox-three-devices-free-plan-now/
24
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
24
2
1
0
0