EA, EA Access ve Origin Access'i EA Play İsmi Altında Birleştirdi

35
9
2
0
0
Yakın zamanda Steam'de yeni abonelik hizmetini başlatacak olan Electronic Arts, Origin Access ve EA Access isimlerinin tek bir isimde birleştirileceğini açıkladı. İki hizmet de 18 Ağustos tarihinden itibaren 'EA Play' olarak adlandırılacak.

Oyun dünyasının dev ismi Electronic Arts, Steam'e eklenecek abonelik hizmetinin de kullanıma açılmasıyla oyuncuların pek de tercih etmeyeceği şekilde 2 farklı isme sahip abonelik hizmetine sahip olmaya başlayacaktı. Ancak şirket, son duyurusuyla birlikte her iki abonelik hizmetinin isminin de değişeceğini açıkladı.

EA tarafından paylaşılan haberde Origin Access ve Steam'e gelecek EA Access hizmetlerinin tek bir isimde buluşacakları bilgisi paylaşıldı. Habere göre Origin Access ve EA Access artık yalnızca 'EA Play' adıyla anılacak. Bununla birlikte PC'ye özel olan Origin Access Premier hizmetinin adı 'EA Play Pro' olarak değiştirilecek.

Yeni özellikler de geliyor:

ea play

EA'in abonelik hizmetlerinde yaptığı isim değişikliği 18 Ağustos gününden itibaren geçerli olacak. EA hizmetlerinde yaşanacak bu isim değişikliğinin hizmetlere getireceği bazı artılar da bulunacak. Oyuncular, EA Play hizmetine abone olduklarında öncekilere göre daha fazla fırsata sahip olacak.

EA hizmetlerinden birine şu anda üye olan oyuncular geniş bir oyun kütüphanesine erişim, her alışverişte %10 indirim, çıkacak oyunlara erken erişim gibi oldukça iyi fırsatlara sahipler. Ancak EA Play'in devreye girmesiyle birlikte oyuncular, oyun içi görevler ve ödüllerin yanı sıra üyelere özel içeriklere de sahip olacaklar.

ea

EA Play ile birlikte gelen yenilikler, her oyun için farklı olacak ve 'Ultimate Team Packs, özel gösteriş eşyaları ve kozmetikler' gibi ödüller sunacak. Bununla birlikte yeni isim, EA'in her yıl düzenlenen E3 konferansında kullandığı isimle aynı olduğundan bu konferansta kullanılan isim de değişikliğe uğradı.

E3 konferansında EA Play ismiyle karşımıza çıkan Electronic Arts, habere göre bundan sonra artık 'EA Play Live' ismiyle konferansta yer alacak. EA'in bu ismi bu yıl düzenlenen tüm dijital etkinliklerde kullandığını görmüştük. EA'in yeni abonelik hizmetinin makul fiyatını göz önüne alırsak bu hizmetin oldukça başarılı bir hizmeti olacağını söyleyebiliriz.

Kaynak : https://www.neowin.net/news/ea-access-and-origin-access-are-getting-renamed-to-ea-play-new-perks-incoming
35
9
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
35
9
2
0
0