EA, 218 Oyunlu Origin Access Basic Üyeliğini Bir Aylığına Ücretsiz Sunuyor

36
5
3
3
1
EA, kendi oyun platformu olan Origin Access’te Ulusal Siber Güvenlik Farkındalık Ayı kapsamında iki aşamalı kimlik doğrulaması yapan kullanıcılara bir ay ücretsiz Origin Access Basic aboneliği hediye ediyor.

Electronic Arts, bu ay sonuna kadar 2FA (2 aşamalı kimlik doğrulama) işlemini aktifleştiren bilgisayar kullanıcılarına, bir ay Origin Access Basic aboneliğini ücretsiz olarak veriyor. Origin Access Basic, aylık 3,99 dolar, yıllık ise 24,99 dolarlık fiyatıyla Origin Access’in en ucuz abonelik paketi.

Bu abonelikle birlikte A Way Out, Anthem, Batman Arkham üçlemesi (Kinght hariç), Battlefield serisi (Battlefield 2 hariç), Command & Conquer serisi, Crysis üçlemesi, Dead Space üçlemesi, Dragon Age üçlemesi, Mass Effect üçlemesi (artı Andromeda), 15’ten 19’a FIFA, neredeyse tüm Star Wars oyunları, iki Titanfall oyunu, birkaç Need for Speed oyunu gibi 218 oyun oynanabilir olarak sunuluyor.

Giriş doğrulaması nedir?

Origin Access Abonelikler

EA, şifrenin yanı sıra EA hesabına girenin siz olduğunuzu onaylamak için bir kod daha kullanıyor. Eğer ki hem şifreye hem de koda sahip değilseniz girişiniz başarısız şekilde sonuçlanıyor. Kodu e-posta hesabınızla, kısa mesajla ya da birkaç farklı yöntemle daha alabiliyorsunuz.

EA’in Ulusal Siber Güvenlik Farkındalık Ayı kapsamında başlattığı bu bir aylık ücretsiz üyelik 1 Kasım 2019’da ya da bundan birkaç gün sonra aktifleşecek.

Halihazırda Origin Access Basic üyesi olanlar, kasım ayında herhangi bir ücretlendirmeye tabi tutulmayacaklar; daha sonraki aylardysa normal üyelik ücretiyle bu hizmetten faydalanmaya devam edebilecekler. Origin Access Premier üyeleri de bir ay ücretsiz Premier üyeliğinin sahibi olabilecekler.

Kaynak : https://wccftech.com/ea-is-giving-one-free-month-of-origin-access-basic-if-you-activate-2-factor-authentication/
36
5
3
3
1
Emoji İle Tepki Ver
36
5
3
3
1