Elephone U Serisine Yeni Bir Cihaz Daha Ekleniyor

11
4
1
1
0
Çin’in Şenzen kentinde kurulan akıllı telefon üreticisi Elephone, iki adet arka kameraya ve 6,5 inçlik ekrana sahip bir telefonla daha Elephone U serisini genişletecek. Şirketin, bu yeni cihazı yakın bir süre içerisinde çıkarması bekleniyor.

Elephone’un U serisi, şirketin oldukça başarılı olduğu bir ürünü. Elephone U, Upro ve U2’nun yanı sıra bu seri Çinli akıllı telefon üreticisinin amiral gemilerine ev sahipliği yapan bir seri. Ayrıca şirket, yakın bir zaman içerisinde yeni bir telefon daha çıkaracak.

2013 yılından bu yana akıllı telefonlar üreten Çinli akıllı telefon üreticisi geçtiğimiz sene 14 telefon çıkarmıştı. 2006 yılında kurulan şirket, bu sene ise A6 Max ve P11 3D adını verdiği iki adet akıllı telefon piyasaya sürdü.

Telefonun özellikleri

Elephone

Yukarıdaki görselden de görebileceğiniz telefon 6,4 inçlik Full HD bir ekrana sahip. Açıklanan bilgilere göre akıllı telefon, 2 adet 48 MP değerinde kameraya sahip olacak. Kameraların odak noktası ise 3 DS fotoğraf çekimi olarak biliniyor.

Görsellerden de görebileceğiniz üzere cihazın ön tarafında tasarım olarak kötü bir görüntüye sebebiyet veren büyük bir çentik değil, damla çentik değil kullanılıyor. Telefonun arka tarafındaysa yukarıda da bahsettiğimiz iki adet kamera ve bir adet parmak izi okuyucu sensör yer alacak.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2019/10/10/a-device-with-6-5-display-will-join-the-elephone-u-series-soon/
11
4
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
11
4
1
1
0