Epson, Dünyanın En Küçük Taşınabilir Yazıcısını Piyasaya Sürdü: İşte Fiyatı ve Özellikleri

21
4
3
1
1
Popüler ofis malzemeleri üreticisi Epson, dünyanın en küçük taşınabilir yazıcısı "WorkForce WF-110"u piyasaya sürdü. 299.99 dolar karşılığında satın alınabilen bu ürün, lityum iyon bataryayla çalışıyor ve evrak çantasında taşınabiliyor.

İş dünyasının olmazsa olmaz ekipmanlarından bir tanesi hiç şüphesiz yazıcılar. Yazıcılar, pek çok iş yerinde gerek resmi evrakların çoğaltılması gerekse bilgisayar üzerindeki verilerin kağıda dökülmesi için aktif olarak kullanılıyorlar. Bu ürünler, bugüne dek genelde yüksek büyüklükteydi. Ancak Epson şimdi, dünyanın en küçük taşınabilir yazıcısını piyasaya sürdü. "WorkForce WF-110" olarak isimlendirilen bu yazıcı, evrak çantasına bile kolaylıkla sığabiliyor.

WorkForce WF-110, sadece 1.59 kilogram. Ürün, sahip olduğu batarya aracılığıyla kullanılabiliyor. Eğer tüketici isterse, yazıcıya iki batarya takılabiliyor. İkinci batarya takıldığında ise toplam ağırlık, 2.04 kilograma ulaşıyor. WorkForce WF-110'un şarjı bittiğinde ise USB bağlantısı ile bilgisayar üzerinden veya prize bağlı olarak şarj edilebiliyor.

Karşınızda Epson WorkForce WF-110

Epson WorkForce WF-110

Epson'un yeni yazıcısı WorkForce WF-110, küçük ama fazlasıyla işlevsel bir ürün. Öyle ki bu yazıcı, Wi-Fi ve Wi-Fi Direct bağlantıları sunabiliyor, 1.4 inç boyutundaki renkli LCD ekranı ve bu ekranın yanında bulunan panelle de kontrol edilebiliyor. Ayrıca WorkForce WF-110, bir dakika içerisinde 6.7 sayfa siyah beyaz baskı yapabiliyor. 

WorkForce WF-110'un etkileyici özelliklerinden bir tanesi de renkli çıktı alabilmesi. Epson bu ürününde, anında kuruyan mürekkepler kullanmış ve bu sayede tüketiciler hem renkli çıktı hem de fotoğraf baskıları alabiliyorlar. Ayrıca Epson WorkForce WF-110; Amazon'un Alexa, Google'ın Assistant ve Apple'ın Siri isimli sesli asistanıyla da uyumlu olarak çalışabiliyor.

WorkForce WF-110, şu an için sadece ABD'de bulunan büyük teknoloji perakendecilerinde ve Epson'un ABD için oluşturdu internet sitesi üzerinden satın alınabiliyor. Epson'un bu yazıcı için belirlemiş olduğu fiyat ise 299.99 dolar (yaklaşık 1.710 TL + vergiler). Ürünün Türkiye'ye gelip gelmeyeceği ise şu an için bilinmiyor.

Kaynak : https://www.techradar.com/news/this-is-the-worlds-smallest-mobile-printer
21
4
3
1
1
Emoji İle Tepki Ver
21
4
3
1
1