Ertelenen Godzilla vs. Kong Filminden İlk Görüntüler Ortaya Çıktı

15
7
4
3
2
Sinema tarihinin iki dev canavarı Godzilla ve Kong'un bir araya getirecek yeni film Kasım 2020'ye ertelenmişti. Ancak Godzilla vs. Kong filminden ilk görüntüler aylar öncesinde CCXP film festivalinde gösterildi.

Godzilla vs. Kong önümüzdeki yıl gelecek, en çok beklenen filmlerden biri çünkü Legendary Entertainment'ın ana serilerini Godzilla ve King Kong arasındaki savaşla yeniden canlandıracak. Geçtiğimiz hafta filmin 8 ay ertelendiği açıklansa da CCXP'deki Warner Bros panelinde gösterilen kısa klip, filmden bir sahneyi sergiliyor.

Adam Wingard tarafından yönetilen, Godzilla vs. Kong'un vizyon tarihi 11 Kasım 2020 olarak açıklandı. Legendary'nin MonsterVerse evreninin son filminde Alexander Skarsgard, Millie Bobby Brown, Rebecca Hall, Brian Tyree Henry ve Shun Oguri gibi yıldızlar oynayacak.

godzilla vs kong

Canavarların dünyaya yürüdüğü bir zamanda, gezegenin en büyük iki gücü Godzilla ve Kong'un muhteşem savaşında insanlık da gelecek savaşı verecek. Monarch örgütü keşfedilmemiş bir arazide tehlikeli bir göreve girerek Titanların kökenine dair ipuçlarını ortaya çıkardığında, her iki yaratığı da dünya üzerinden silmekle tehdit edecek. Godzilla: King of the Monsters'ın gişede beklentilerin altında kalmasının ardından Godzilla vs.Kong'un devam filmi olarak değil, 2014'te başlayan Godzilla hikayesini ele alacağı öngörülüyor.

Filmden ilk görüntüler çok kısa olmasına rağmen Godzilla ve King Kong hayranlarını heyecanlandıracak savaşta öne çıkan en önemli şey, iki canavarın arasında artık büyük bir boyut farkı olmaması. Ayrıca film festivalinde görünmesi, yakında yeni fragmanlar göreceğimize dair umudu artırıyor.

Kaynak : https://comicbook.com/anime/2019/12/08/godzilla-vs-kong-first-footage-online-ccxp/
15
7
4
3
2
Emoji İle Tepki Ver
15
7
4
3
2