Eski NSA Çalışanı: ABD Sistemlerinde Uzaylılarla İlgili Hiçbir Şey Yok

24
4
1
1
0
Eski bir NSA çalışanı olan Edward Snowden, ABD'li ünlü komedyen Joe Rogan'ın podcast yayınına katıldı. 3 saatlik yayında pek çok konuda konuşan Snowden'ın en dikkat çekici açıklamalarını ise uzaylılarla ilgiliydi.

Uzaylılar, yıllardır tartıştığımız konulardan bir tanesi. Bazı kesimler uzaylıların olduğuna inanırken bazı kesimler ise uzaylı diye bir kavramın olamayacağını söylüyor. Konuyla ilgili olarak bir başka kesim ise uzaylıların var olduğuna inanıyor ancak bunun özellikle ABD hükümeti tarafından gizlendiğini düşünüyor. Hatta böyle düşünen kesim, kısa bir süre önce ABD'de bulunan 51. Bölge'ye baskın yapmayı da planladı.

Uzaylılar konusunda pek çok kişi konuşabilir. Ancak bu konuyla ilgili olarak açıklama yapabilecek kişilerden belki de en önemlisi Edward Snowden. Snowden, eski bir NSA (ABD Ulusal Güvenlik Ajansı) çalışanı. Kendisi bir süredir Rusya'da yaşıyor çünkü ABD hükümetinin kamu aleyhine olan çalışmalarını deşifre etti ve ABD yetkilileri tarafından "casus" olarak ilan edildi.

Edward Snowden

Snowden geçtiğimiz günlerde, ABD'li bir komedyen olan Joe Rogan'ın podcast yayınına katıldı. Yaklaşık 3 saat süren yayında Snowden, ABD ile ilgili pek çok konuya değindi. Ancak yayın sırasında konuşulan konulardan belki de en dikkat çekici olanı uzaylılarla ilgiliydi. Çünkü Snowden, görevi sırasında ABD'nin neredeyse tüm sistemlerine girebiliyordu.

Snowden, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamalarda bugüne dek uzaylılarla ilgili pek çok araştırma yaptığını, ancak ABD'nin herhangi bir sisteminde uzaylılarla ilgili herhangi bir bilgiyi bulamadığını söyledi. Normal koşullarda eğer uzaylılarla ilgili bir bilgi olsaydı onu mutlaka ele geçirebileceğini söyleyen Snowden, ne yazık ki hiçbir sonuca ulaşamadığını belirtti. 

Uzaylı

Snowden, sistemlere giriş yapabildiği için kendisinden herhangi bir bilginin gizlenmesinin mümkün olmadığını düşünüyor. Ancak yine de ABD hükümetine güvenmediğini ifade eden eski NSA çalışanı; "Bilgileri gizledilerse bile bunu çok iyi bir şekilde yapmışlar." ifadelerini kullandı.

Kaynak : https://www.cnet.com/news/edward-snowden-doesnt-think-the-government-is-hiding-aliens/
24
4
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
24
4
1
1
0